MOOI

Fernando over geliefde André van Duin: 'Heeft weer zin in het leven'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPFernando over geliefde André van Duin: 'Heeft weer zin in het leven'
RTL

André van Duin (76) heeft na het overlijden van zijn geliefde Martin de liefde gevonden bij Fernando Reyes (62). Fernando merkt lange tijd dat André nog erg verdrietig is door het verlies van Martin, zo vertelt hij aan 'Margriet'.

"We staan stil bij Martins sterfdag en zijn verjaardag. Dan branden we een kaarsje"

"Dré is een binnenvetter, maar meestal heb ik wel door als er iets is", vertelt Fernando aan Margriet. Zo is het gemis van Martin voor de komediant nog erg groot. "Natuurlijk, het verdriet over Martin is niet totaal verdwenen, maar de scherpe kantjes zijn er inmiddels af. Ik wil niet zeggen dat Dré als een wrak in zijn stoel zat toen ik hier voor het eerst binnenkwam, maar er waren wel tranen wanneer hij het over Martin had", vertelt Andrés 'nieuwe' liefde.

André van Duin 'blij' met excuses van dader afdreiging
Lees ook

André van Duin 'blij' met excuses van dader afdreiging

Fernando steunt André in zijn gemis. "We staan stil bij Martins sterfdag en zijn verjaardag. Dan branden we een kaarsje. Ik hoop dat ik eraan heb kunnen bijdragen dat de nadruk nu wat minder ligt op het verlies en wat méér op de mooie herinneringen." Hij ziet dat André een stuk beter in zijn vel zit. "Ik merk in elk geval dat Dré weer zin heeft in het leven. Omdat we uit ervaring weten dat niks vanzelfsprekend is, vieren we de simpelste dingen." 

Lees meer over
André van Duin