INSTA VS. REALITY

Janice Blok deelt foto van haar lichaam na sportbreak: 'Voel me dik'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPJanice Blok deelt foto van haar lichaam na sportbreak: 'Voel me dik'
RTL

Janice Blok (31) staat onder andere bekend om haar killerbody en dat is niet zo gek, want de influencer is regelmatig in de sportschool te vinden. Nu ze voor filmopnames in het buitenland zit, moet ze het even zonder het sporten doen. En dat valt Janice zwaar, vertelt ze haar volgers op Instagram.

"Ik had nooit gedacht dat ik dit zou zeggen, maar ik verlang gewoon naar een gym" 

Janice is voor de opnames van de nieuwe bioscoopfilm Expeditie Cupido al een aantal weken in Kroatië. Waar de influencer vooral heimwee naar heeft, is de sportschool. "Ik had nooit gedacht dat ik dit zou zeggen, maar ik verlang gewoon naar een gym", zegt ze in haar Instagram Stories. "Er is hier niks. Geen sportschool. De supermarkt is bijna nooit open. Je hebt geen eigen vervoer. Er is hier geen openbaar vervoer." 

Ook houdt Janice zich niet aan het dieet dat ze in Nederland volgt. "Ik moet gewoon vreten wat ik hier te vreten krijg. Pasta, rijst, aardappelen, patat. En een film draaien, is ook heel veel wachten. Wat ga je dan doen? Eten. Wat pak je dan? Dat chocolaatje. Wat pak je daarna? Dat chipje."

Janice Blok is 17 kilo afgevallen en doet zichzelf sexy shoot cadeau: 'Dit zijn nog maar de lieve foto's'
Lees ook

Janice Blok is 17 kilo afgevallen en doet zichzelf sexy shoot cadeau: 'Dit zijn nog maar de lieve foto's'

Ondanks het gebrek aan een sportschool en haar drukke draaischema, heeft Janice niet helemaal stilgezeten. "De eerste week ging ik superfanatiek buiten rennen, hollen, stampen en springen. Maar ja, na een week heb je dat ook wel gezien. Ik voel me dik." Nadat ze haar hart heeft gelucht, besluit ze dat het 'nooit te laat is' om weer in shape te komen. "Als we weer thuis zijn, pakken we het gewoon weer op. Maar het is gewoon zo ondankbaar. Eén week eten en die buik is weg. (...) Helemaal zwanger." 

Ook deelt ze een foto van hoe haar lichaam er momenteel uitziet: 

Instagram Stories Janice Blok © Instagram: @janiceblok
Instagram Stories Janice Blok

In Tussen Neus en Lippenstift vertelt Janice uitgebreid over haar transformatie. Onlangs is ze namelijk 17 kilo afgevallen. 

Lees meer over
Janice Blok