DE TIJD VAN ONBEZORGDHEID IS VOORBIJ

Jasmine Sendar maakt haar opwachting in GTST

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPJasmine Sendar maakt haar opwachting in GTST
RTL

Een nieuw gezicht geeft acte de présence in 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. Alhoewel, nieuw: bij het grote publiek is ze wel bekend. Het gaat om actrice Jasmine Sendar (45) die voor het eerst voet zet in Meerdijk.

Jasmine, die in 2021 meedoet aan Expeditie Robinson, heeft aardig wat soapervaring. Ze brak in Nederland door dankzij haar rol in Goudkust en was zes jaar lang te zien als verpleegkundige Kyra Isarin in Onderweg naar morgenGTST stond nog niet op haar cv, tot nu.

GTST-kijkers kunnen de actrice op maandag 15 mei haar opwachting zien maken. Bij Videoland, waar je de soap een week vooruit kunt kijken, is haar debuut al te zien. 

Goede Tijden, Slechte Tijden dit jaar eerder met zomerstop
Lees ook

Goede Tijden, Slechte Tijden dit jaar eerder met zomerstop

Over twee weken, op donderdag 1 juni, is de vervroegde zomercliffhanger te zien. Deze belooft 'één van de meest spectaculaire cliffhangers ooit' te worden, aldus RTL. Of het personage van Jasmine daar iets mee te maken heeft, moet nog blijken.

Wie in elk geval wel voor opschudding zorgt, is Monica de Klein (gespeeld door Camilla Meurer). In de maandtrailer is te zien hoe de ex van Bing haar comeback maakt: 

Lees meer over
Jasmine SendarGTST