VOLUME UIT

RTL stopt met Alles is Muziek: 'Doet niet wat we gehoopt hadden'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Tom CornelissenRTL stopt met Alles is Muziek: 'Doet niet wat we gehoopt hadden'
RTL

'Alles is Muziek', de nieuwe spelshow onder presentatie van Marieke Elsinga (36), komt tot een eind. RTL heeft besloten om met het programma te stoppen vanwege de teleurstellende kijkcijfers.

"We proberen geregeld nieuwe programma's uit en dan is het altijd jammer als een programma niet doet wat we gehoopt hadden"

"Het klopt dat Alles is Muziek uit het schema is gehaald. We proberen geregeld nieuwe programma's uit en dan is het altijd jammer als een programma niet doet wat we gehoopt hadden", laat RTL weten in een verklaring.

De laatste aflevering van de show is op zaterdag 13 mei te zien, om 20.30 uur op RTL 4.

Rob Goossens: 'Alles is Muziek van Marieke Elsinga is ouderwets en stereotiep'
Lees ook

Rob Goossens: 'Alles is Muziek van Marieke Elsinga is ouderwets en stereotiep'

De kijkcijfers Alles is Muziek scoorden niet zoals gehoopt en daalden steeds meer. De eerste aflevering was goed voor 569.000 kijkers. Afgelopen zaterdag waren dat er 272.000. 

Alles is Muziek was de eerste grote show die Marieke Elsinga voor haar rekening nam als presentatrice. Teamcaptains Holly Mae Brood en Jeroen van Koningsbrugge gingen samen met BN'ers de strijd met elkaar aan door met alledaagse voorwerpen bekende liedjes na te spelen. Marieke liet onlangs al weten niet wakker te liggen van de tegenvallende kijkcijfers.

Lees meer over
Marieke ElsingaAlles is Muziek