GOUDEN KANS

Cast onthult: komt er een tweede seizoen van Goud Zuid?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© SBS6: William RuttenCast onthult: komt er een tweede seizoen van Goud Zuid?
RTL

De kijkcijfers van 'Goud Zuid' mogen dan achter zijn gebleven op die van concurrent 'The Real Housewives of Amsterdam', deelneemster Jamie Faber (38) vertelt in Realitea dat de streamingcijfers er niet om liegen. Logische vervolgstap is dan ook een tweede seizoen, maar komt dat er ook?

"We zijn nog in gesprek"

"We kunnen niks zeggen over een seizoen twee, maar zeggen ook geen nee... en ook geen ja", onthult Jamie met een stiekem lachje - waardoor presentator Fawry al genoeg weet. "We zijn nog in gesprek."

Annebel gunt Louisa en Michella geen goede kijkcijfers: 'Zijn dood voor mij'
Lees ook

Annebel gunt Louisa en Michella geen goede kijkcijfers: 'Zijn dood voor mij'

De zusjes staan in ieder geval wel open voor een tweede seizoen. "Ik vond het heel leuk, ik kan niet anders zeggen. (…) Eigenlijk past op televisie zijn niet echt bij mij, dat is meer iets voor Jamie - die vindt dat leuker. Maar dit jaar dacht ik: ik ga overal 'ja' op zeggen en ik heb echt genoten", stelt Gini. "Ik heb ook echt genoten", vult Jamie haar zus aan.

"Ik denk dat dit een programma is dat meer voor het streamingpubliek is", reageren de zusjes op de tegenvallende kijkcijfers. Dat het programma een half jaar in de koelkast is gezet en is verplaatst van SBS6 naar Net5 is ook geen voordeel, dat vindt de tweeling ook. "Ik kijk zelf ook niet veel tv meer, of ik lag al te slapen - het was pas om half 11 te zien", vertelt Jamie hierover. Waarom de serie verplaatst is weten de meiden niet precies: "Anders zaten we tegenover het WK (…) en ze vonden het meer passen bij een vrouwenzender", denken ze.

Elke week komt er een nieuwe aflevering van Realitea online. Bekijk de aflevering van vorige week hieronder.

Lees meer over
Fawry not Sawry Jamie FaberRealiteaThe Real Housewives of Amsterdam