LANG LEVE DE KUSJES

Jurgen pakt date Susanne vol op de mond in Lang Leve de Liefde: 'Heb een supergoed gevoel bij jou'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© SBS6/screenshot Lang Leve de Liefde 22 mei 2023Jurgen pakt date Susanne vol op de mond in Lang Leve de Liefde: 'Heb een supergoed gevoel bij jou'
RTL

In 'Lang Leve de Liefde' heeft Jurgen het zwaar te pakken als hij zijn date Susanne ziet. Het duurt niet lang of de twee gaan tongzoenend de dag door, zo is te zien in de aflevering van gisteren.

"We hoeven het vuur niet meer aan te steken"

Na wat ditjes en datjes pakken Jurgen en Susanne kaartjes met opdrachten. Een van de opdrachten is om een selfie te sturen naar een contactpersoon. "Dan moeten we wel even gaan staan", zegt Susanne. Maar waarschijnlijk verstaat Jurgen wat anders, want al snel steekt hij zijn tong in de mond van Susanne. Na de zoensessie maken ze een oververhitte selfie. "We hoeven het vuur niet meer aan te steken", merkt Suus op. 

Wendy knutselt penis van gehakt in Lang Leve de Liefde: 'Jij spoort echt niet'
Lees ook

Wendy knutselt penis van gehakt in Lang Leve de Liefde: 'Jij spoort echt niet'

Ook wanneer het stel in de keuken een paar aardbeien in elkaars mond stopt, probeert Jurgen waarschijnlijk de laatste restjes van het vuurrode fruit tussen de kiezen van Susanne weg te slikken. Het gaat er namelijk weer vurig aan toe tijdens het zoenen. "Ik krijg een supergoed gevoel bij jou", laat Jurgen weten. 

Dan komt het onvermijdelijke onderwerp: waar gaan de twee slapen? "Voor mij maakt dat niet heel veel uit, ik ben daar niet moeilijk in", zegt Susanne. "We zijn allebei volwassen genoeg om geen gekke dingen uit te halen op tv. Dat hoeft voor mij niet." Een beetje te laat, maar soit. Jurgen kan zich daar nog niet helemaal in vinden. "Mochten we dat willen...", begint hij. Maar Susanne kapt hem snel af: "Gewoon slapen." 

Jurgen laat zich van zijn romantische kant zien wanneer hij kaarsjes aansteekt in de badkamer. "Er zit wel een romanticus in je verscholen", zegt Susanne. Een opmerking die bekroond moet worden met nog meer kusjes. 

Hoe dit afloopt zie je rond 19.00 uur in Lang Leve de Liefde op SBS 6. De aflevering van gisteren kijk je hier terug

Lees meer over
Lang Leve de Liefde