IT'S THE CLIMB

Miley Cyrus verduidelijkt reden voor uitblijven tournee

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPMiley Cyrus verduidelijkt reden voor uitblijven tournee
RTL

Miley Cyrus (30) is serieus over haar wens om voorlopig niet meer te willen toeren. Dat heeft niets met haar fans te maken, zo verduidelijkt ze woensdag op sociale media nadat ze hier eerder over sprak in een interview met de Britse editie van 'Vogue'.

"Ik ben nu gewoon op een eindeloze zomervakantie"

'Voor alle duidelijkheid: ik voel me NU meer dan ooit verbonden met mijn fans', schrijft Miley Cyrus. Dat ze nu niet avond en avond wil optreden heeft volgens haar 'niets te maken met een gebrek aan waardering naar haar fans', maar wel alles met het feit dat ze niet elke keer van kleedkamer naar kleedkamer wil trekken en in een bus wil slapen. Dat is volgens de zangeres de realiteit van toeren.

Miley Cyrus gaat niet meer op tour: 'Voelt onnatuurlijk'
Lees ook

Miley Cyrus gaat niet meer op tour: 'Voelt onnatuurlijk'

'Het is op dit moment niet het beste voor mij', concludeert Miley. Ze sluit echter niet uit dat dat uiteindelijk weer anders zal zijn. 'Als jullie mijn carrière hebben gevolgd, weten jullie dat ik altijd verander en de manier waarop ik hierover denk kan ook veranderen. Ik ben nu gewoon op een eindeloze zomervakantie', verwijst ze naar haar recente album 'Endless Summer Vacation'.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

In haar gesprek met Vogue zei Miley Cyrus onder meer dat ze liever in kleine zalen staat. "Zingen voor honderdduizenden mensen is niet echt iets waar ik van houd. Er is geen verbinding. Er is geen veiligheid", zo stelde ze. "Het voelt ook onnatuurlijk. Het is isolerend omdat je je alleen voelt als je voor honderdduizend mensen staat."

Haar hit 'Flowers' is ontzettend populair. Meer over de breakup-hit zie je in de video hieronder. 

Lees meer over
Miley Cyrus