RECHTE BREUK

Johan Derksen tijdens zomerstop Vandaag Inside onder het mes

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPJohan Derksen tijdens zomerstop Vandaag Inside onder het mes
RTL

Johan Derksen vindt je na de laatste aflevering 'Vandaag Inside' van het seizoen niet op het strand met een cocktail in zijn hand - niet de de 74-jarige voetbalanalist dat nou van plan was, maar 'De Snor' moet deze zomer onder het mes voor 'een zware operatie'. Zo vertelt Johan vrijdagavond in de uitzending als hem gevraagd wordt naar zijn plannen. 

"Ik had een liesbreuk en in coronatijd stuurden ze me weg"

De 74-jarige stelt vrijdag dat hij het 'wel lekker' vindt dat ze een paar weken van de buis zijn. Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen nemen het stokje van Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp over. Ook keert De Oranjezomer terug met Hélène Hendriks. Als aan Johan gevraagd wordt of hij bij een van de programma aanschuift deze zomer, onthult hij onder het mes te moeten. 

René van der Gijp opnieuw geïrriteerd door gedrag Johan Derksen in Rutte-uitzending Vandaag Inside
Lees ook

René van der Gijp opnieuw geïrriteerd door gedrag Johan Derksen in Rutte-uitzending Vandaag Inside

Gelukkig voor de brombeer valt het mee en wordt hij geopereerd aan een liesbreuk. "Ik had een liesbreuk en in coronatijd stuurden ze me weg. 'Heeft u er last van meneer Derksen?' Ik zei: 'Nee'. Dus toen was het: ga maar dan", blikt hij live in de uitzending terug op het gesprek dat hij destijds met zijn arts heeft. 

Op vrijdag 2 juni is de laatste Vandaag Inside van het seizoen te zien. Vanaf maandag 5 juni nemen Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman het stokje over.

Lees meer over
Johan Derksen