ANGELAAT ME MET RUST

Angela Groothuizen over online haters: 'Kunnen al jaren eigen pik niet zien'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPAngela Groothuizen over online haters: 'Kunnen al jaren eigen pik niet zien'
RTL

Als bekende Nederlander is het tegenwoordig moeilijk om niets mee te krijgen van al het gal dat er over je gespuwd wordt. En dan met name ook Twitter. Ook Angela Groothuizen (63) ziet wat er over haar geschreven wordt, maar daar heeft de Dolly Dot de spreekwoordelijke schijt aan, zegt ze in de podcast 'Darmstad FM'.

"Dat zijn dan meestal een beetje sneue typjes"

Angela is tegenwoordig vaker te horen op de radio, maar vergeet dan nog wel eens dat daar tegenwoordig ook camera's staan, waardoor een radio-uitzending eigenlijk steeds een beetje meer op een tv-show lijkt.

"En daar krijg je dan commentaar op als je op de zaterdagochtend toch met je verkreukelde witte snoetje..." zegt Angela. "Het maakt me ook eigenlijk niks uit", gaat ze door.

Dochters Angela Groothuizen in een deuk om muzikale comeback met rappers
Lees ook

Dochters Angela Groothuizen in een deuk om muzikale comeback met rappers

De zangeres weet heus wel dat de meeste mensen juist positief reageren. "Negentig procent van de mensen is ontzettend lief", vertelt ze."En we hebben de neiging om te focussen op die stoute, sneue types", gaat ze door.

Wat wordt er dan zowel over Angela gezegd? "Als er al is wat gezegd wordt, is het over: dat oude wijf, of die oude taart. En dat zijn dan meestal een beetje sneue typjes. Boos op de wereld, kunnen al jaren hun eigen pik niet zien. Dus dat is het wel een beetje. Maar goed, het maakt me ook niet zoveel uit."

Angela is binnenkort te zien in een nieuwe talentenjacht, die verdacht veel zou lijken op The Voice of Holland, dat uiteraard van de buis is verdwenen na alle misstanden die aan het licht zijn gekomen. Aanvankelijk was er wat kritiek op de komst van de nieuwe show, maar Angela vraagt zich af: "Wat is er mis met The Voice 2.0?" Daarover praat ze in onderstaande video.

Lees meer over
Angela Groothuizen