ECHTE MEISJES IN AMSTERDAM

The Real Housewives of Amsterdam keert terug mét nieuw gezicht

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Mark Engelen / Rob JacobsThe Real Housewives of Amsterdam keert terug mét nieuw gezicht
RTL

Het Videoland-programma 'The Real Houswives of Amsterdam' keert terug met een tweede seizoen. En er doet een nieuw gezicht mee aan het realityprogramma.

"Ik als deelnemer moet mezelf afvragen of ik dit nog wel wil"

In het vorige veelbesproken seizoen zien we dat uiteindelijk iedereen ruzie heeft met Sheila. Zij vertelt in Realitea dat ze waarschijnlijk niet in het tweede seizoen terugkeert. "Ik als deelnemer moet mezelf afvragen of ik dit nog wel wil", laat ze in februari weten. Maar wie zien we wel naast Cherry-Ann, Djamila, Hella, Kimmylien, Maria en Susanna? Dat is Tamara Elbaz. 

Sheila uit Real Housewives beweert dat ze wordt gestalkt door Magali: 'Heel ziek'
Lees ook

Sheila uit Real Housewives beweert dat ze wordt gestalkt door Magali: 'Heel ziek'

Tamara Elbaz kennen we nog van Modemeisjes met een Missie. In dit RTL-programma is ze samen te zien met Maria Tailor, die ook te zien in The Real Housewives of Amsterdam, en modeontwerper Josh Veldhuizen. Tamara is ondernemer in de health industrie, single mom, auteur en podcast maker. 

Er wordt nu volop gedraaid voor het tweede seizoen. Binnenkort kunnen we weer genieten van alle drama bij de upper class van onze hoofdstad. The Real Housewives of Amsterdam is vanaf het najaar te zien bij Videoland. 

Volgens de geruchtenmolen deed er aanvankelijk een andere housewife mee, maar die hield er toch mee op. In de video hieronder zie je meer over die roddel.  

Lees meer over
The Real Housewives of Amsterdam