WIND MEE

'Scheetje' Karin zoenend gespot in Lang Leve de Liefde

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Talpa/Lang Leve de Liefde'Scheetje' Karin zoenend gespot in Lang Leve de Liefde
RTL

Het 'Lang Leve de Liefde'-huis krijgt deze week een bekende logé. Karin van Scheijndel, bij het grote publiek bekend als de helft van De Scheetjes van 'Ik Vertrek', gaat op date met een vreemde en laat het allemaal vastleggen voor de camera's van het SBS-programma.

"We hebben leuke dagen gehad"

Shownieuws mag alvast de eerste beelden delen van de date. "Hartstikke leuk", zegt Karin vervolgens over het liefdesavontuur, die niets over de afloop mag verklappen. "We hebben leuke dagen gehad." Met die uitspraak wordt in ieder geval duidelijk dat de date goed genoeg bevalt om het in ieder geval met 24 uur te verlengen.

Aan de makers van het programma heeft Karin duidelijk gemaakt op wat voor type man ze valt. "Ik hou niet van dikke mannen, kale mannen met een baard... Ik hou van een verzorgde man die ook volop in het leven staat."

Vervolgens worden beelden getoond van Karin en haar potentiële Scheetje. "Je bent hartstikke knap zonder bril, moet ik zeg", flirt ze, waarna ze haar date een kus geeft. Karin heeft de aflevering nog niet gezien, maar bevestigt dat er inderdaad 'het een en ander gebeurd is' tijdens de opnames. 

'Scheetje' Hans kondigt trouwplannen aan
Lees ook

'Scheetje' Hans kondigt trouwplannen aan

Zo snel als de liefde opbloeit tussen Karin en haar date in Lang Leve de Liefde, zo langzaam gaat het afwikkelen van haar scheiding met Scheet Hans, met wie ze op Bonaire een minigolfbaan bezit. "Hij werkt gewoon niet mee", klaagt Karin in Shownieuws. De oplossing is volgens haar simpel. "Geef me waar ik recht op heb en dan zijn we klaar."

Tot haar grote verdriet schijnt de golfbaan na haar vertrek 'verwaarloosd' te zijn. Ze verwijt Hans dat hij vooral liefde in zijn relatie met zijn verloofde stopt en niet in hun voormalige passieproject. Inmiddels is het contact tussen De Scheetjes verbroken. "Zijn vriendin houdt het allemaal tegen en verwijdert mijn berichten."

De aflevering met Karin in Lang Leve de Liefde is 'ergens deze week' om 19.00 uur te zien op SBS6. 

Lees meer over
De ScheetjesIk VertrekLang Leve de Liefde