GEEN POESPAS

Louisa Janssen verward door hint Secret Duets: ‘Deze tijger is niet voor de poes?!’

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLLouisa Janssen verward door hint Secret Duets: ‘Deze tijger is niet voor de poes?!’
RTL

In de achtste aflevering van ‘Secret Duets’ opent rapper Donnie (28) de avond. Samen met een mysterieuze zangeres zingt hij het bekende nummer 'Oya lélé'. Hoewel Louisa Janssen (38) onlangs nog één van de smaakmakers is in 'Echte Meisjes In De Jungle', herkennen de panelleden haar stem niet.

Na het zien van de hints heeft Donnie nog geen idee wie zijn secret singer zou kunnen zijn. Toch doet de panterprintblouse, die zichtbaar is in de video met alle hints, hem wel aan iemand denken: "Ik denk dat het Patty Brard is." Maar na het zingen van de eerste ronde komen de panelleden er al gauw achter dat het niet om Patty gaat: "Misschien iets in de bush", zegt Edsilia Rombley vanwege het panterpatroontje.

Het lijkt een verloren zaak, want ook na de laatste ronde heeft niemand een idee wie er achter de muur zou kunnen staan: "Het is nu wel iets duidelijker, maar het is nog steeds onduidelijk", zegt Donnie verward. Maar wanneer Louisa achter de muur vandaan komt, vallen direct alle puzzelstukjes op zijn plek. "Ik wist dat ze in de bush zat", zegt Edsilia gefrustreerd.

Arno Kantelberg laat verborgen talent horen in Secret Duets
Lees ook

Arno Kantelberg laat verborgen talent horen in Secret Duets

Hoewel Louisa zangeres is, is ze blij dat ze klaar is met dit hoge nummer: "Mijn kopstem kan uit. Ik kan nu eindelijk weer normaal praten." Louisa is natuurlijk vaak op social media langsgekomen vanwege haar deelname aan Echte Meisjes In De Jungle, maar daarvoor heeft ze ook al meerdere televisieprogramma’s gemaakt. Zo heeft ze acht jaar lang een realitysoap gemaakt: "Een soap waarin wij als transgenderkoppel een kindje hebben en op zoek gaan naar onze gypsy roots", vertelt ze aan Jamai Loman.

Toch is de hint ‘Deze tijger is niet voor de poes’ ook niet helemaal duidelijk voor Louisa zelf: "Nou ja, die poes heb ik nu. De tijger is weg", zegt ze lachend. Maar dat is niet waar Jamai op doelt: "Of was dat wat anders?" vraagt ze aan Jamai. Wat Jamai hier eigenlijk mee bedoelt is het feit dat Louisa als tegenstander niet onderschat moet worden. Hoewel Louisa de hint nog altijd vergezocht vindt, kan ze er wel smakelijk om lachen. Vol trots verlaat ze het podium van Secret Duets

Secret Duets zie je elke donderdag om 20.30 uur bij RTL 4.

Lees meer over
Jamai LomanRapper DonnieLouisa JanssenSecret Duets