FOUTJE, BEDANKT

Rob Goossens na sneer van Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman: 'Het was gewoon fout'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPRob Goossens na sneer van Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman: 'Het was gewoon fout'
RTL

Rob Goossens (32) gaat deze week flink onderuit wanneer hij zegt dat een gedeelte van de nieuwe show 'Marcel & Gijs' vooraf opgenomen is. Dat is helemaal niet het geval, en dus gaat Rob door het stof in De BLVD Podcast.

"Ik was ervan overtuigd dat het de studio was van 'Vandaag Inside' met wat aanpassingen"

Het is een spannende week voor Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman. Hun nieuwe talkshow op SBS6 gaat afgelopen maandag van start. De twee, die normaal in dienst zijn van BNNVARA, beginnen ludiek in de studio van hun voorganger Vandaag Inside. Rob denkt dat hun talkshow ook in die studio wordt opgenomen en daardoor denkt hij dat het beginstukje niet live is. "Ik was ervan overtuigd dat het de studio was van Vandaag Inside met wat aanpassingen."

Marcel & Gijs beginnen nieuwe talkshow in Vandaag Inside-studio: 'Ruikt hier nog naar Wilfred'
Lees ook

Marcel & Gijs beginnen nieuwe talkshow in Vandaag Inside-studio: 'Ruikt hier nog naar Wilfred'

Maar het blijkt toch een andere studio, pal naast die van Vandaag Inside. "Dat is ook beroepsinformatie, want zo werkt dat meestal met talkshows die elkaar niet overlappen. Het is zonde om een nieuwe studio te maken als je de andere studio toch niet gebruikt. Ik had alleen buiten een andere tv-studio gerekend die ze ook niet gebruiken, namelijk die van Veronica Offside. Het voetbalseizoen is afgelopen, dus dat programma is ook niet op de buis en daar zitten ze dus", verklaart de mediadeskundige.

Marcel en Gijs wrijven in hun handjes om Rob eens flink op z'n plek te zetten. "Ze pakten me erop aan. Ik had het gewoon fout. Ook al gaat het nergens over en heb ik geen levens op het spel gezet, maar ze mogen me erop aanspreken, want het was gewoon fout", erkent Rob. 

Wat Rob, Bridget Maasland en Luuk Ikink van de nieuwe talkshow van SBS vinden, hoor je in De BLVD Podcast. Hij is hieronder te beluisteren. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Of bekijk de videoversie: 

Lees meer over
Rob GoossensMarcel van RoosmalenGijs GroentemanDe BLVD Podcast