NOG EVEN OEFENEN

Marcel & Gijs: 'John de Mol komt pas langs bij miljoen kijkers'

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPMarcel & Gijs: 'John de Mol komt pas langs bij miljoen kijkers'
RTL

Marcel van Roosmalen (55) en Gijs Groenteman (49) hebben sinds ze vorige week met een eigen talkshow op SBS6 zijn begonnen nog geen ontmoeting gehad met Talpa-baas John de Mol (68). Daarvoor moeten eerst de kijkcijfers omhoog, suggereert Marcel woensdagochtend in de podcast 'Weer een dag'.

"We moeten echt met die kijkcijfers omhoog"

Marcel heeft zenderdirecteur Marco Louwerens wel gevraagd of John nog een keer komt kijken. "En hij zei toen letterlijk: hij gaat niet iedereen een handje geven. Dus we moeten echt met die kijkcijfers omhoog", aldus de presentator. "Dan moet je er een miljoen hebben."

Gijs denkt dat lagere cijfers ook kunnen helpen. "Maar daar ben ik bang voor, voor dat handje wat je dan krijgt", reageert Marcel. "Ik heb liever een 'leuk' handje als ik hem dan toch zie."

Marcel van Roosmalen vindt talkshow 'afzien'
Lees ook

Marcel van Roosmalen vindt talkshow 'afzien'

Het duo staat woensdagavond geprogrammeerd recht tegenover het Nederlands voetbalelftal, dat in de halve finale van de Nations League staat. Marcel en Gijs hopen dat Oranje snel achterstaat zodat ze toch wat kijkers kunnen trekken. "Laten we hopen dat ze snel met 2, 3-0 achter staan en dat mensen lekker naar Marcel & Gijs kunnen zappen", zegt Gijs.

Marcel & Gijs is de zomervervanger van de SBS6-hit Vandaag Inside. De talkshow trok dinsdag 378.000 kijkers, het laagste aantal tot dusver.

De talkshow van Marcel en Gijs is op veel plekken onderwerp van gesprek, zo ook in de BLVD Podcast. Luuk, Rob en Bridget vinden de talkshow behoorlijk... saai. In de aflevering, die je hieronder ziet, leggen zij uit waarom ze dat vinden.

Lees meer over
Gijs GroentemanMarcel van RoosmalenJohn de MolTalpa