BETER LAAT DAN NOOIT

Henny Huisman reageert op relletje met Angela de Jong: 'Ze heeft de pik op mij'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPHenny Huisman reageert op relletje met Angela de Jong: 'Ze heeft de pik op mij'
RTL

Henny Huisman (71) laat de kritiek die Angela de Jong (47) op hem heeft niet zomaar aan zich voorbij gaan. In de 'Ochtendshow van Radio 538' bijt de tv-dino van zich af, nadat Angela hem min of meer aandachtsgeil heeft genoemd.

"Dan denk ik dat je als televisierecensent heel raar bezig bent"

In de AD Media Podcast heeft Angela het over de tv-comeback van Henny gehad. Hij is samen met Edwin Rutten, Ad Visser en Frits Barend te zien in Beter Laat Dan Nooit. Estavana Polman presenteert het volgende seizoen, dat op SBS6 te zien zal zijn. Het vijftal brengt een bezoek aan Zuid-Korea, Cambodja en Nepal.

"Henny Huisman, dat je daarmee op pad moet, man…" aldus Angela in die podcast. "Je bent volgens mij alleen maar bezig om Henny de hele tijd uit beeld te duwen omdat hij weer voor de camera staat en even iets moet zeggen en denkt: ik ben nu weer in beeld, dus ik ga nu weer mijn kans grijpen."

Henny Huisman maakt comeback op tv in Beter Laat Dan Nooit
Lees ook

Henny Huisman maakt comeback op tv in Beter Laat Dan Nooit

"Angela heeft denk ik een beetje de pik op mij", zegt Henny bij Radio 538. "Dat kan, hè. Iemand kun je gewoon heel vervelend vinden in één keer. Ik denk dat ze dat bij mij heeft."

Al met al vindt Henny het nogal bijzonder, dat Angela al kritiek op hem heeft nog voor de opnames zijn begonnen. "Dan denk ik dat je als televisierecensent heel raar bezig bent." Wat Henny nog meer voor pittigs te zeggen heeft, inclusief een sneer aan het adres van Angela, zie je in onderstaande video.

Lees meer over
Henny HuismanAngela de Jong