B&BIJKOMEN

B&B Vol Liefde-kandidaat Yovan (van Hans) moest hartoperatie ondergaan

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL/VideolandB&B Vol Liefde-kandidaat Yovan (van Hans) moest hartoperatie ondergaan
RTL

Nog even en we kunnen genieten van het derde seizoen van 'B&B Vol Liefde'. Maar hoe gaat het nu met de kandidaten van het vorige seizoen? Yovan, die vorig jaar het hart van Hans in Frankrijk wil veroveren, moet eerder dit jaar een heftige operatie ondergaan. Dat vertelt de deelnemer aan RTL Boulevard.

"Bij thuiskomst bleek het aan m'n hart niet goed te zitten"

Yovan heeft na de opnames van het datingprogramma de liefde nog niet gevonden. Maar ze geniet van het leven. "Afgelopen winter in het huisje van Menno [andere B&B Vol Liefde-kandidaat, red.] in Spanje een tijd doorgebracht." Toch krijgt ze te maken met tegenslag in haar leven. "Bij thuiskomst bleek het aan m'n hart niet goed te zitten en moest ik een triple bypass openhartoperatie laten doen." 

Hans van B&B Vol Liefde onthult reden achter breuk met Petra
Lees ook

Hans van B&B Vol Liefde onthult reden achter breuk met Petra

De operatie wordt uitgevoerd in Spanje door een Nederlands team. "Dit heb ik in Benidorm laten doen. Daar hebben ze het op een kloppend hart kunnen uitvoeren." Yovan is nog maar net thuis. "Dit is vandaag zes weken geleden en ben net thuis in Nederland aangekomen."

Het gaat gelukkig goed met de realityster. "Er is bijna niks meer van te zien en ben weer helemaal opgeknapt. En dat na meer dan 100 krammen in m'n lijf. Spannender dan dit kan ik de update niet maken."

(Tekst gaat verder onder de Instagram-post waarin Yovan foto's van na de operatie laat zien.)

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Yovan kijkt, net als de rest van Nederland, uit naar nieuwe liefdesperikelen in het datingprogramma. "Ik verheug me op het volgende seizoen!" 

Bekijk hieronder een fragment van Yovan in B&B Vol Liefde.

Lees meer over
B&B Vol liefde