OPJUTTEN

Zien we na Estavana Polman straks ook Jutta Leerdam presenteren?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPZien we na Estavana Polman straks ook Jutta Leerdam presenteren?
RTL

Estavana Polman (30) debuteert dit jaar als tv-presentatrice. De tophandbalster zal de rol van reisleidster op zich nemen in de nieuwe reeks van 'Beter Laat Dan Nooit'. Zien we straks ook Jutta Leerdam (24) op de beeldbuis? Luuk Ikink (40) en Rob Goossens (32) buigen zich over die vraag in een nieuwe aflevering van De BLVD Podcast.

"Ik vind haar wel iemand om een keer een sabbatical te nemen van het schaatsen"

Erica Terpstra begon ooit in het zwembad, Gregory Sedoc op de horden en Estavana Polman op het handbalveld. En nu zijn ze allemaal ook bekend van tv. "Ik vind het een heel leuke, verrassende keuze", aldus Luuk over de kersverse presentatrice van Beter Laat Dan Nooit. "Het hing ook wel in de lucht dat ze weer iets op televisie zou gaan doen."

Estavana Polman nieuwe presentatrice Beter Laat Dan Nooit
Lees ook

Estavana Polman nieuwe presentatrice Beter Laat Dan Nooit

Ook Rob vindt het 'helemaal terecht dat ze dit proberen', al heeft hij wel zo zijn twijfels omdat de vorige seizoenen al niet zo goed bekeken werden. "Nu gaan ze met een heel nieuwe cast, op een andere zender, hetzelfde programma maken - mét een presentatrice die het nog maar moeten laten zien."

Het lijkt wel een trend om sporters in te zetten, want onlangs werd ook bekend dat oud-schaatster Barbara de Loor de opvolgster van Olga Commandeur is als presentator van Nederland in Beweging. "Ook Nathan Rutjes zie ik nog wel een keer een programma presenteren, die is nu vooral deelnemer geweest”, denkt Rob hardop. 

Daarnaast denkt hij dat Shanice van de Sanden, Lieke Martens en Jutta Leerdam in de toekomst meer op televisie zullen zijn. "Natuurlijk gaat zij een keer de kans krijgen", zegt Rob over Jutta. "Sterker nog: ik vind haar wel iemand om een keer een sabbatical te nemen van het schaatsen. En dan gewoon twee programma's gaat presenteren, en daarna weer olympisch goud pakken."

Beluister De BLVD Podcast nu via Spotify. Elke donderdag een nieuwe aflevering.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Luuk IkinkRob GoossensEstavana PolmanJutta LeerdamDe BLVD Podcast