VALSE KRAAI

Marcel sneert naar zingende Wilfred: 'Voor het eerst echt gelukkig'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Marcel sneert naar zingende Wilfred: 'Voor het eerst echt gelukkig'
RTL

Dat Marcel van Rosmalen (55) en Wilfred Genee (55) elkaar niet zo liggen is geen geheim. Als Marcel onlangs te gast is in 'Vandaag Inside' krijgt hij naar eigen zeggen 'de volle laag' van de presentator en sindsdien worden er heen en weer sneren uitgedeeld. In 'Marcel & Gijs' kan Marcel het gisteravond dan ook niet laten om nog even in te haken op het Offsiders-optreden van Wilfred.

"Ze treden dan op voor 25.000 euro per kwartier en ze zingen alle drie even vals"

Wilfred, Wesley Sneijder en Andy van der Meijde zijn namelijk sinds kort te boeken als zangtrio. De mannen hebben een hitje genaamd 'Even een Aperolletje' en zijn in te huren voor feesten en partijen. Gister hebben ze hun eerste optreden op het Muziekfeest op het Plein en dat is Marcel niet ontgaan. "Ze treden dan op voor 25.000 euro per kwartier en ze zingen alle drie even vals", sneert hij.

Marcel van Roosmalen: 'Wilfred Genee stond na VI-uitzending tegen me te schreeuwen'
Lees ook

Marcel van Roosmalen: 'Wilfred Genee stond na VI-uitzending tegen me te schreeuwen'

Marcel heeft het met name op Wilfred gemunt. "Wesley en Andy staan daar gewoon en het kan ze geen reet schelen. Maar het gaat mij om het enthousiasme van Wilfred. Ik heb de indruk dat deze man voor het eerst echt gelukkig is met zichzelf en het idee heeft dat hij echt wat bijzonders aan het presteren is. Dit is de Wilfred zoals we hem eigenlijk niet kennen", besluit Marcel sarcastisch.

Lees meer over
Marcel van RoosmalenWilfred Genee