EXTRA LANG GENIETEN

B&B Vol Liefde komt met een speciale reünie-aflevering

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL/B&B Vol LiefdeB&B Vol Liefde komt met een speciale reünie-aflevering
RTL

Nog even en we kunnen weer genieten van een gloednieuw seizoen van 'B&B Vol Liefde'. Vanaf 10 juli gaat de realityserie van start bij Videoland en kunnen fans de avonturen van acht vrijgezelle B&B-eigenaren op de voet volgen. Voor het zover is heeft RTL 4 nóg iets leuks in petto: er komt aan het einde van het seizoen een reünie-aflevering.

Vanaf 10 juli zien we maar liefst zeven weken lang elke werkdag een nieuwe aflevering van de populaire serie. De vraag is of het programma opnieuw succesvolle matches oplevert en of de liefde na de opnames standhoudt. 

Om te zien hoe het alle eigenaren en potentiële partners na de opnames is vergaan heeft RTL 4 nu de reünie-aflevering in het leven geroepen: B&B Vol Liefde: De Reünie. Deze aflevering is op zondag 27 augustus om 20.00 uur te zien op RTL 4 en wordt gepresenteerd door Art Rooijakkers.

Nieuwe B&B Vol Liefde-reeks trapt af met hoe is het nu met?-aflevering
Lees ook

Nieuwe B&B Vol Liefde-reeks trapt af met hoe is het nu met?-aflevering

Wie weet levert het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde weer een match op zoals Astrid en Harmjan. Zij trouwen dit najaar in hun geliefde Oostenrijk. Er is alleen één maar: genodigden moeten zich wel aan de dresscode houden. 

Lees meer over
Art RooijakkersB&B Vol liefde