HUISJE, TUINTJE, KINDJE

Pottenkijkers vallen Evie van Temptation Island lastig: 'Ben je al zwanger?'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Tom CornelissenPottenkijkers vallen Evie van Temptation Island lastig: 'Ben je al zwanger?'
RTL

Evie en Mike zijn in het afgelopen seizoen van 'Temptation Island' bijzonder openhartig over hun kinderwens. Kijkers zien dat schijnbaar als een vrijbrief om Evie in haar bloedeigen voortuin naar de huidige status in haar buik te vragen.

"Echt ongelofelijk"

Waar Evie dolgraag kinderen wil, zit Mike (nog) niet zo te wachten op - zoals Timtation het zou zeggen - 'huisje, tuintje, kindje'. De twee voeren daar openhartige gesprekken over in het realityprogramma, ook met de singles. En dat blijft duidelijk nogal hangen bij het publiek.  

Als Evie, die samenwoont met Mike, in de podcast De GroepsApp van NSMBL gevraagd wordt of nieuwsgierige kijkers in de buurt weleens bij hen naar binnen kijken, vertelt ze: "Zeker nu het lekker weer wordt, dan zitten we in de voortuin. Dan lopen er mensen langs, die kijken, lopen door, lopen terug en zeggen: 'Ben je al zwanger?'. Of: 'Komen er al kinderen?'. Echt ongelofelijk. Dat is echt het enige wat mensen zeggen." 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Evie en Mike gingen door moeilijke periode na Temptation Island
Lees ook

Evie en Mike gingen door moeilijke periode na Temptation Island

In Realitea, de online serie van RTL Boulevard, bespreekt Farja Farvardin (beter bekend als Fawry not Sawry) het laatste en heetste realitynieuws met bekende gasten. Zo ook met Evie, die terugblikt op de wrijving die ze met Mike had in de tijd na Temptation Island.

Lees meer over
Temptation Island