EINDE ZOMERSTAGE

Marcel & Gijs nemen met laatste aflevering voorlopig afscheid van talkshow

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Marcel & Gijs nemen met laatste aflevering voorlopig afscheid van talkshow
RTL

De laatste aflevering van de talkshow 'Marcel & Gijs' is vrijdagavond door zo'n 572.000 mensen bekeken, meldt Stichting KijkOnderzoek. Het was daarmee het best bekeken SBS6-programma van de avond en staat op plaats 8 in de top-25 van best bekeken programma's van de dag.

"We kijken met enorm veel plezier en tevredenheid terug op de zomerstage van Marcel en Gijs"

De talkshow van Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman begon vier weken geleden als vervanger van Vandaag Inside, dat met zomerstop ging. De eerste aflevering trok begin juni gemiddeld 611.000 kijkers.

Talpa-baas wil dat Marcel & Gijs doorgaan op SBS
Lees ook

Talpa-baas wil dat Marcel & Gijs doorgaan op SBS

Het Roer Om, dat vrijdagavond voorafgaand aan de talkshow op SBS6 werd uitgezonden, trok gemiddeld 568.000 kijkers. In het tijdslot van Marcel & Gijs (vanaf ongeveer 21.30 uur) was Het Onbekende op RTL 4 goed voor 524.000 kijkers. De spelshow Ik Weet Er Alles Van! trok daarvoor op RTL 4 iets meer publiek, daar schakelden 876.000 mensen voor in.

Een woordvoerder van Talpa laat weten dat er positief wordt teruggekeken op de talkshow van Marcel en Gijs. "We kijken met enorm veel plezier en tevredenheid terug op de zomerstage van Marcel en Gijs. Steeds meer mensen zijn het programma gaan kijken en waarderen", aldus de zegsvrouw. "Daar genieten we eerst nog even van na", laat Talpa weten.

Over een eventueel vervolg van de talkshow Marcel & Gijs bij SBS6, kan Talpa nu nog niks zeggen. "Mocht er in de toekomst nieuws zijn met betrekking tot een eventueel vervolg van dit programma, dan komen wij hier vanuit SBS6 op terug."

Lees meer over
Marcel van RoosmalenGijs GroentemanTalpaSBS