LA DOLCE VINCENT

Italiaanse droom Vincent uit B&B Vol Liefde uitgekomen: 'Wonen praktisch samen'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @vincent_huitingItaliaanse droom Vincent uit B&B Vol Liefde uitgekomen: 'Wonen praktisch samen'
RTL

De 34-jarige Vincent is inmiddels helemaal ingeburgerd in het Italiaanse Valduggia. Ook zijn B&B is grotendeels af, zo is te zien in 'B&B Vol Liefde: Hoe Is Het Nu Met?'. "Sinds ik hier ben, ben ik eigenlijk niet alleen geweest", vertelt hij. "Ik heb altijd gasten over de vloer gehad. Dus wat dat betreft gaan de zaken goed."

"Het was eigenlijk direct hartstikke leuk met elkaar"

Vincent, die het 'iedereen aan kan raden een B&B te beginnen', voelt zich helemaal thuis in Italië én als eigenaar van zijn eigen B&B. "Ik vind het echt fantastisch", vertelt hij trots. En dat terwijl hij twee jaar geleden nog geen idee heeft hoe hij zijn zaak moet runnen. Zijn potentiële liefjes komen dan ook aan in een bouwval. Maar inmiddels heeft Vincent twee verdiepingen helemaal verbouwd én een eigen appartementje voor zichzelf gemaakt.

B&B Vol Liefde terugblik: Astrid in tranen na bespreken kruidengate met Harmjan
Lees ook

B&B Vol Liefde terugblik: Astrid in tranen na bespreken kruidengate met Harmjan

Ook op liefdesgebied is de B&B-eigenaar lekker bezig en heeft hij 'een hartstikke leuke vriendin' genaamd Jessica. Vincent en Jessica kennen elkaar al van voor het programma. "Ik heb haar via Tinder leren kennen. We zouden een keertje uit eten gaan, maar dat viel toen toch een beetje dood en de afspraak ging niet door", vertelde Vincent eerder al aan RTL Boulevard. Als Jessica zijn oproep voorbij ziet komen twijfelt ze, maar besluit na de opnames alsnog contact op te zoeken. En sindsdien zijn ze onafscheidelijk, voor zover hun reisschema’s het toelaten tenminste.

"In principe woont je hier al bijna", stelt Vincent als zijn lief, die weer even in Nederland is, aan de telefoon heeft. "Het was eigenlijk direct hartstikke leuk met elkaar. (…) Mijn Italiaanse droom is uitgekomen en ook nog met een droomvrouw."

Niet alleen Vincent gaat op zoek naar de liefde in B&B Vol Liefde, maar ook Natasja in Frankrijk. Eén van de mannen die haar hart destijds hoopt te veroveren is Menno. Het het nu met hem gaat zie je in onderstaande video van Realitea.

Het derde seizoen van B&B Vol Liefde is elke werkdag te zien bij RTL 4 en kijk je - net als vorig jaar - vooruit bij Videoland.

Lees meer over
VideolandB&B Vol liefde