ZOEKACTIE

Marieke Elsinga bezorgd om kat Kiki: 'Al 24 uur kwijt'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @mariekeelsingaMarieke Elsinga bezorgd om kat Kiki: 'Al 24 uur kwijt'
RTL

Marieke Elsinga (36) is ten einde raad: haar lieve kat Kiki, die onlangs nog met spoed moet worden opgenomen vanwege acute benauwdheid, is spoorloos. Op Instagram schrijft de radio-dj dat ze het beestje al 24 uur niet gezien heeft.

"Kiki is al 24 uur kwijt"

Kiki - die Marieke een aantal jaar geleden van haar Qmusic-collega Mattie Valk krijgt - is wel vaker aan het neuzen en loopt graag op de daken. Maar nu het beestje al 24 uur niet thuis is geweest begint de presentatrice zich toch zorgen te maken. Ze heeft dan ook briefjes gemaakt met daarop de vraag of iemand haar vriendinnetje gezien heeft. 'Misschien is ze bij jullie binnen? Zit ze in een berging?' staat er bij een foto van Kiki.

© Instagram @mariekeelsinga

Kiki, die uit het asiel komt, laat haar baasjes onlangs ook al schrikken als ze last heeft van acute benauwdheid en naar het ziekenhuis moet. Marieke is dolblij als ze weer gezond thuis is. 'Toen de arts vanmorgen belde en zei dat Kiki afwisselend lief en fel was, wist ik: m’n meissie is weer terug', schrijft de presentatrice een tijdje terug, die in de post ook benoemt hoeveel ze van het beestje houdt. Hopelijk keert Kiki snel weer terug.

Lees meer over
Marieke Elsinga