OUR HEART WILL GO ON

Oudere zus Céline Dion geeft gezondheidsupdate: 'Ze werkt erg hard'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesOudere zus Céline Dion geeft gezondheidsupdate: 'Ze werkt erg hard'
RTL

Het is gissen naar hoe het precies is gesteld met de gezondheid van Céline Dion (55). De Canadese zangeres is al tijden uit de roulatie vanwege gezondheidsproblemen. Haar oudere zus Claudette (74) heeft in de Canadese tv-show 'Bonsoir Bonsoir' laten weten dat Céline alles op alles zet om terug te keren op het podium.

"Dit kan niet haar verhaal zijn"

"Ik weet dat ze er hard voor werkt", zegt Claudette over haar negentien jaar jongere zus. "We hopen allemaal op het beste. En ik ben blij dat mensen zo met haar meeleven." Claudette heeft er alle vertrouwen in dat Céline er weer bovenop komt. "Dit kan niet haar verhaal zijn", zegt ze.

Zóveel geld besteedt Céline Dion maandelijks aan medicatie voor haar ziekte
Lees ook

Zóveel geld besteedt Céline Dion maandelijks aan medicatie voor haar ziekte

De zangeres lijdt aan het zeldzame stiff-personsyndroom, waardoor ze onder meer moeite heeft met lopen. Ook heeft het effect op haar stembanden. Momenteel is ze aan het herstellen van de zeldzame neurologische aandoening.

Eind mei annuleerde Céline haar wereldtournee. "Het spijt me dat ik jullie allemaal opnieuw moet teleurstellen", liet Céline in mei weten, toen ze haar shows voor 2023 cancelde. "Ik wil dat jullie allemaal weten dat ik niet opgeef... En ik kan niet wachten om jullie weer te zien."

Lees meer over
Céline Dion