ZIJ IS ESTAVAN MIJ

Estavana Polman onthult in De Oranjezomer: 'Rafael is jaloers'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© sbs6 - screenshot uit De Oranjezomer 12-07-2023Estavana Polman onthult in De Oranjezomer: 'Rafael is jaloers'
RTL

Estavana Polman (30) en Rafael van der Vaart (40) zijn ruim zeven jaar een setje. Toch is de oud-voetballer nog steeds erg jaloers in hun relatie, vertelt de handbalster in 'De Oranjezomer'.

"Dat is helemaal niet verkeerd"

Estavana schuift bij Hélène Hendriks aan om te vertellen over haar nieuwe programma Beter Laat Dan Nooit. Hierin gaat ze met vier (televisie)legendes - Henny Huisman, Ad Visser, Edwin Rutten en Frits Barend - op pad in Azië. Hélène is benieuwd of Rafael niet enorm jaloers is door haar tripje met de 70+'ers. "Hij is normaal wel jaloers, maar deze keer denk ik niet", onthult de nieuwbakken presentatrice.

Zoete beelden: Estavana Polman herenigd met dochter na opnames Beter Laat Dan Nooit
Lees ook

Zoete beelden: Estavana Polman herenigd met dochter na opnames Beter Laat Dan Nooit

Dat Rafael jaloers aangelegd is, hoeft geen probleem te zijn volgens Estavana. Ook medegast seksuoloog Eveline Stallaart vertelt dat het goed kan zijn voor een relatie. "Dat is helemaal niet verkeerd. De passie laait op wanneer dingetjes onzeker zijn tussen jullie twee." 

Estavana maakt haar liefje dus onzeker, beredeneert sidekick Rutger Castricum. "Dan doe ik net alsof. Komt er een knappe gozer, dan zeg ik: 'Kijk schat, wat een knappe gozer.' Dat is helemaal niet waar. Nee, hoor. Dat valt best mee. Maar hij is wel een beetje jaloers", lacht Estavana. Hélène vraagt zich af of Rafael ook haar telefoon checkt. "Nee. Nou ja, misschien. Misschien vanavond. Vanavond in bed: 'Geef mij die telefoon, schat.'" 

De Oranjezomer zie je elke werkdag rond 21.30 uur op SBS 6. De aflevering met Estavana kijk je hier terug

In onze online reeks Marleen-tweetje leert RTL Boulevard-verslaggever Marleen van Oortmarssen Estavana beter kennen. De video, waarin haar relatie met Rafael ook besproken wordt, zie je hieronder.

Lees meer over
Estavana PolmanRafael van der Vaart