POSITIEVE ENERGIE

Verloop B&B Vol Liefde bekend? Walter en Claudia geven volgend jaar samen retraite

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© B&B Vol Liefde/RTLVerloop B&B Vol Liefde bekend? Walter en Claudia geven volgend jaar samen retraite
RTL

De 54-jarige Walter hoopt via 'B&B Vol Liefde' een open-minded vrouw te ontmoeten die geïnteresseerd is in spiritualiteit en net als hij met beide benen op de grond staat. Of Claudia die persoon is, dat is nog maar de vraag. Maar via de website van Walter - waar hij een retraite aanbiedt - wordt in ieder geval duidelijk dat de twee nog altijd contact hebben.

"Claudia was meteen al verliefd op de plek en alles wat Walter daar heeft"

Walter heeft in Frankrijk een plek gecreëerd bij zijn B&B waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en tot zichzelf kunnen komen. Ook biedt hij ruimte voor voor healings en workshops, maar je kunt ook bij hem terecht voor een energetische massage of een creatieve cursus. Ook voor een retraite bij je bij Walter aan het juiste adres, zo valt te lezen op de website van zijn onderneming.

In juni van 2024 vindt er weer zo’n retraite plaats en dat doet de B&B-eigenaar niet alleen, maar met Claudia die momenteel een poging doet om zijn hart te veroveren in B&B Vol Liefde. 'Claudia was meteen al verliefd op de plek en alles wat Walter daar heeft. De Tempel waar je kunt mediteren, masseren, Tantric of ecstatic dans geven, workshops, klankschalen', valt te lezen op de website.

B&B Vol Liefde-kijkers weten het zeker: Jan is broer van Desiree
Lees ook

B&B Vol Liefde-kijkers weten het zeker: Jan is broer van Desiree

Of Walter en Claudia een koppeltje zijn of dat het puur vriendschappelijk is, dat gaan we de komende weken zien.

B&B Vol Liefde is vanaf 10 juli zeven weken lang elke maandag tot en met vrijdag te volgen om 20.30 uur bij RTL 4. De laatste aflevering is op 25 augustus. 

Lees meer over
VideolandB&B Vol liefde