MIJ NIET B&BELLEN

Bekende ex van B&B Vol Liefde-ster Debbie wil haar liefdesavontuur niet zien

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLBekende ex van B&B Vol Liefde-ster Debbie wil haar liefdesavontuur niet zien
RTL

In de aflevering van 'B&B Vol Liefde' van vrijdagavond maakt Nederland écht kennis met Debbie de Jong (62). Iedereen kan vanaf dan meegenieten van haar liefdesavontuur. Wie dat in ieder geval níét gaat doen is de bekende ex van Debbie, Alfred van den Heuvel (70). Dat vertelt hij in gesprek met 'De Telegraaf'.

"Tenzij ik van mensen om me heen signalen krijg dat ik beslist even moet kijken"

We kennen Alfred vooral van zijn rol in de tv-serie Kinderen geen bezwaar, waarin hij van 2004 tot 2013 te zien is. Alfred en Debbie zijn 26 jaar lang een echtpaar, maar scheiden in 2019. Zij blijft in Spanje, hij is weer terug in Nederland.

Alfred wil zich naar eigen zeggen 'niet mengen' in het liefdesavontuur van Debbie. En of hij jaloers is? "Schei uit, nee! Ik vind het echt leuk voor haar."

Petri moet niks weten van Olafs sik in B&B Vol Liefde: 'Moet er nog even af'
Lees ook

Petri moet niks weten van Olafs sik in B&B Vol Liefde: 'Moet er nog even af'

"We hebben jarenlang met veel geluk en liefde ons leven geleid. Debbie is destijds de B&B gestart en ik bleef tussen Nederland en Spanje pendelen voor mijn acteerwerk", legt Albert uit. De koek is volgens hem uiteindelijk op. Daarna is er 'in goed overleg' een punt gezet achter hun relatie en dus hun huwelijk.

Alfred gunt Debbie dan ook 'alle geluk', maar het interesseert hem niet wie de mannen zijn die bij Debbie langskomen. "Tenzij ik van mensen om me heen signalen krijg dat ik beslist even moet kijken, op dat moment zou ik wel even meegluren met wat ze uitspookt."

Ondertussen wordt er al heel wat uitgespookt in de bed and breakfasts van andere B&B Vol Liefde-kandidaten. Met name bij tantra-liefhebber Walter gebeurt er veel. Zo is hij wel benieuwd wat seksualiteit betekent voor zijn twee gasten, Anne en Claudia. En dat vraagt hij hen terwijl ze in een stomend hete jacuzzi zitten. Hoe dat precies gaat, zie je hieronder. 

Lees meer over
B&B Vol liefde