¡VAMOS!

Familie Jelies uit Een Huis Vol nu écht naar Spanje: 'Stil van'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPFamilie Jelies uit Een Huis Vol nu écht naar Spanje: 'Stil van'
RTL

De familie Jelies uit 'Een Huis Vol' is nu echt helemaal klaar om naar Spanje te emigreren. De verhuiswagen is onderweg naar het Zuid-Europese land, vader en moeder zijn uitgeschreven bij de gemeente en hond Bella is gewassen en geknipt. Werkelijk niets staat het gezin nog in de weg om het Spaanse avontuur volledig aan te gaan.

"Het is echt een rollercoaster van emoties"

'We hebben een paar hele drukke dagen achter de rug', schrijft moeder Janneke op Instagram. De familie heeft dinsdag alles in de verhuiswagen gepropt en die is inmiddels onderweg. 'Wat een toppers allemaal: buren, broers, zwagers, schoonzus en de oudste meiden met hun nichtjes kwamen helpen.' 

Een Huis Vol-families Jelies en Kraan krijgen speciale serie rondom emigratie
Lees ook

Een Huis Vol-families Jelies en Kraan krijgen speciale serie rondom emigratie

Vader en moeder hebben zich uitgeschreven bij de gemeente. 'Dat is toch wel heel gek. Het is sowieso deze hele week al en afgelopen weekend echt een rollercoaster van emoties.' De familie is inmiddels opgesplitst. Zo slaapt Janneke met de vijf jongsten bij haar moeder, de andere kinderen zijn verspreid over buren, familie en vrienden. Vader Johan is met Jannekes broertje en de fris gewassen en geknipte hond Bella al vertrokken naar Spanje. 

Janneke wordt ondertussen verrast door haar omgeving. Haar oude huis is namelijk helemaal schoongemaakt. 'Wat was dat superfijn en wat ben ik dan rijk gezegend met zulke lieve mensen om mij heen. Wij voelen ons wel zo erg dankbaar deze weken dat we er stil van zijn.'

En nu kan het Spaanse avontuur dus beginnen. 'Wij zullen volgende week vertrekken richting Spanje. En we kunnen niet wachten al genieten we ook heel erg even van deze mooie dankbare tijd bij mijn moeder', sluit Janneke haar post af. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Een Huis Vol