GEEN SIDEKICK LATEN

Toekomstplannen van sidekick Roelof Hemmen na vertrek Eva Jinek nog onzeker

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP/RTLToekomstplannen van sidekick Roelof Hemmen na vertrek Eva Jinek nog onzeker
RTL

Met het vertrek van Eva Jinek (45) naar de publieke omroep zijn niet alleen de kijkers verbaasd, maar ook Roelof Hemmen (60). Volgens het 'AD' is ook Eva's sidekick verrast door het vertrek van de presentatrice. Zelf weet hij nu nog niet wat de toekomst voor hem in petto heeft.

"Ik zou dolgraag door willen in zo'n rol"

Roelof is al sinds de zomer van 2022 de vaste sidekick van Eva. Dat zij vanaf begin 2024 teruggaat naar haar oude werkgever AvroTros is voor hem groot nieuws. "Het is allemaal heel pril en vers", zegt hij over haar vertrek. "Heel veel is nog volkomen onduidelijk dus ik denk dat het kaken op elkaar houden wordt.”

Zelf heeft de voormalige presentator van het RTL Nieuws het enorm naar zijn zin gehad bij de talkshow Jinek. "Ik vond het fantastisch om te doen. Ik zou ook dolgraag door willen in zo’n rol. Maar verder kan ik nog niets zeggen over mijn toekomst."

Roelof Hemmen vraagt vriendin op bijzondere manier ten huwelijk
Lees ook

Roelof Hemmen vraagt vriendin op bijzondere manier ten huwelijk

Ook RTL kan nog niet heel veel zeggen over de toekomst van Roelof. "Wij werden gisteren ook verrast door het nieuws. De afgelopen jaren hebben we een sterke late night programmering neergezet, waar Renze, Humberto en Beau met z’n drieën aan blijven bouwen. We gaan de komende tijd kijken hoe we het vanaf het nieuwe jaar gaan vormgeven", vertelt een woordvoerder van RTL.

Naast het RTL Nieuws en Jinek heeft Roelof ook als nieuwslezer gewerkt bij het BNR Nieuwsradio en bij Radio 538. 

Lees meer over
Roelof HemmenEva JinekJinek