SOMS GELUK EN SOMS VERDRIET

Marly en Everon uit GTST betuigen steun aan 'tv-zoon' na kankerdiagnose

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPMarly en Everon uit GTST betuigen steun aan 'tv-zoon' na kankerdiagnose
RTL

Marly van der Velden (35) en Everon Jackson Hooi (41) steken hun ‘tv-zoon’ een hart onder de riem nadat hij is gediagnosticeerd met lymfeklierkanker. De acteurs leerden Delivio Misiedjan (10) in 2019 kennen toen hij de rol van Manu Mauricius vertolkte in 'Goede Tijden Slechte Tijden'. De acteurs laten een speciaal boodschap achter via het Instagram-account van Support4Delivio.

"We weten zeker dat je heel sterk bent en dat je dit gaat overwinnen"

In een video delen de acteurs hun steun en bemoedigende woorden met Delivio. 'Ken je ons nog? Je tv-papa en mama', beginnen Marly en Everon in hun filmpje. Zij laten weten dat ze enorm geschrokken zijn van het nieuws. 'Helaas hebben wij niet zo'n lekker nieuws gekregen over jou. Dat vinden we heel erg', vervolgt Everon. 'Maar hoe erg ook, dit is het leven. We weten zeker dat je heel sterk bent en dat je dit gaat overwinnen'. 'En we hopen dat we je een beetje kunnen opvrolijken met onze hoofden en dat het je doet denken aan een enorme leuke tijd. Wij hebben erg van je genoten', vult Marly aan. 'We willen je heel veel sterkte en kracht en liefde en in gedachte ben je bij ons! Hou ons op de hoogte van je journey en tot gauw.' Marly sluit af met 'een dikke kus van je tv-papa en mama!'.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Delivio ondervond pijn in zijn arm en schouders, wat leidde tot een bezoek aan de fysiotherapeut. Maar al snel werd duidelijk dat er meer aan de hand was en drong de fysiotherapeut erop aan om naar de kinderarts te gaan. 'Hij drukte ons op het hart om naar de kinderarts te gaan. Een gevoel waar we de fysio tot op de dag van vandaag enorm dankbaar voor zijn', schrijven zijn ouders op Instagram.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Marly van der Velden verstopt zich voor haar kinderen: 'Even chill'
Lees ook

Marly van der Velden verstopt zich voor haar kinderen: 'Even chill'

Na verschillende scans en onderzoeken werd vastgesteld dat Delivio lijdt aan een zeer agressieve vorm van lymfeklierkanker. Momenteel wordt hij behandeld, maar het is nog onzeker hoe het zal verlopen. Tot overmaat van ramp bleek hij ook een zeldzame variant van de ziekte te hebben, waarbij de artsen geen voorspellingen kunnen doen over zijn genezingskansen. 'Vanaf dat moment zijn we als familie in een achtbaan gezet van emoties, onzekerheid, angst en machteloosheid.'

Daarom start een oom een inzamelingsactie voor Delivio. 'Het creëren van blijvende herinneringen en het koesteren van kostbare momenten is van onschatbare waarde. Door Delivio en zijn familie de financiële ondersteuning te bieden, kunnen ze zich concentreren op het bouwen van mooie herinneringen en elkaar steunen tijdens deze moeilijke periode', schrijft hij op de website van Doneeractie. Inmiddels staat de teller al op ruim 40.854 euro.

Lees meer over
Marly van der VeldenEveron Jackson Hooi