KAN-YE-NOT?

Persoonlijke hygiëne Kanye West zorgt voor huwelijksproblemen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty Images Persoonlijke hygiëne Kanye West zorgt voor huwelijksproblemen
RTL

Kanye West (46) en zijn vrouw Bianca Censori (28) zijn nog maar een paar maanden getrouwd, maar er lijkt nu al trouble in paradise te zijn. Volgens een bron dichtbij de rapper is Bianca nu al op Kanye afgeknapt en dat zou alles te maken hebben met zijn persoonlijke hygiëne.

"Wanneer al die laagjes uit gaan druipt het zweet van hem af en dat brengt een nare geur met zich mee"

Kanye wordt de laatste tijd regelmatig gespot in baggy outfits die bestaan uit meerdere laagjes, ondanks het warme weer. "Hij draagt deze outfits vooral omdat hij van mening is dat ze laten zien dat hij een briljante modeontwerper is, maar ook omdat hij wil verbergen dat hij iets is aangekomen", zo vertelt een bron aan Radaronline.com.

Kanye West verrassingsact bij concert Travis Scott
Lees ook

Kanye West verrassingsact bij concert Travis Scott

De outfits brengen volgens een andere bron alleen een groot nadeel met zich mee. "Wanneer al die laagjes uit gaan druipt het zweet van hem af en dat brengt een nare geur met zich mee. Dit wordt nog eens extra versterkt door het feit dat hij geen grote fan is van douchen. Die arme Bianca heeft het er maar zwaar mee."

Kanye zou daarnaast ook liever geen deodorant gebruiken. "Hij is als het ware aan het koken onder al die laagjes en de geur is verschrikkelijk." Voor Bianca zou de situatie inmiddels onhoudbaar zijn en zij blijkt niet de enige te zijn. Kim Kardashian, de ex-vrouw van Kanye, zou namelijk ook tijdens hun huwelijk grote moeite hebben gehad met zijn persoonlijke hygiëne. "Kim raakte er op een gegeven moment aan gewend, maar daar gingen wel jaren vol martelingen aan vanaf."

Lees meer over
Kanye West