WIE ZEI DA NOU?

Louisa Janssen doet gooi naar deelname Eurovisiesongfestival

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPLouisa Janssen doet gooi naar deelname Eurovisiesongfestival
RTL

Realityster Louisa Janssen (38) ziet het wel zitten om Nederland te vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival in Zweden. Op Instagram roept ze liedjesschrijvers op om haar een potentieel nummer op te sturen.

"Wie durft het aan?"

'Ik geef nooit op! Wie durft het aan?' schrijft Louisa, bekend van onder meer Echte Meisjes in de Jungle, bij een video van zichzelf in een showoutfit.'Zoals jullie allemaal weten inmiddels is mijn grote droom om Nederland te mogen vertegenwoordigen tijdens het Eurovisiesongfestival en ik heb altijd mijn dromen gevolgd! Ik gaf nooit op.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Michella Kox breekt met Louisa Janssen: 'Ze heeft mij gekwetst'
Lees ook

Michella Kox breekt met Louisa Janssen: 'Ze heeft mij gekwetst'

Louisa heeft de afgelopen maanden al wat nummers ontvangen, maar het geschikte nummer zit er volgens haar nog niet bij. Ze hoopt daarom dat 'degene die nog een fantastisch (Engelstalig) nummer heeft liggen dat bij haar past' snel een mailtje stuurt.

Louisa heeft nog geen grote muzikale successen op haar naam staan. Wel deed ze in 2003 mee aan Idols, maar ze kwam niet door de auditieronde heen. Naar verwachting wordt de Nederlandse afgevaardigde voor het songfestival half december gekozen.

Louisa heeft het maar druk met haar projecten. Zo heeft ze net de opnames van haar Videoland-serie met Michella Kox achter de rug. 

Lees meer over
Louisa JanssenEurovisiesongfestival