OP EEN BLAUWE WOLK

Thijs Boermans vindt zwangerschap Anna Nooshin 'fucking eng'

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPThijs Boermans vindt zwangerschap Anna Nooshin 'fucking eng'
RTL

Acteur Thijs Boermans (26) is dolgelukkig dat zijn vriendin Anna Nooshin (36) zwanger is. Maar de acteur, bekend van 'GTST' en 'Spangas', vindt het daarnaast 'fucking eng', zo vertelt hij in zijn podcast 'Borrelpraat', die hij samen met Niels Oosthoek (33) maakt.

"Ik heb iemand gevonden die bij mij zo veel geluk naar boven haalt, dat het allemaal goed genoeg voelt om een kleintje de wereld op te zetten"

Een van de redenen dat de acteur het spannend vindt, is dat hij in zijn vriendengroep de eerste is die aan kinderen begint. "Ik heb het een paar verteld, die waren allemaal extreem blij voor me."

Anna en Thijs maakten het nieuws van de zwangerschap woensdag wereldkundig. De twee hebben al enige tijd een relatie, maar Anna bevestigde dat donderdag pas. Omdat ze over eerdere relaties veel deelde, houdt ze haar liefdesleven nu liever privé, zo vertelde ze eerder in het onlineprogramma Open Casa. "Toen het de laatste keer over was, dacht ik: dat ga ik echt nooit meer doen", aldus de influencer.

Anna Nooshin en Thijs Boermans in verwachting van eerste kindje samen
Lees ook

Anna Nooshin en Thijs Boermans in verwachting van eerste kindje samen

"Ik heb iemand gevonden die bij mij zo veel geluk naar boven haalt, dat het allemaal goed genoeg voelt om een kleintje de wereld op te zetten", zegt Thijs. "En dat is zij. Maar ik vind het fucking eng."

Lees meer over
Thijs BoermansAnna Nooshin