CALM DOWN

Selena Gomez reageert op geruchten over ruzie met Miley Cyrus

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Selena Gomez reageert op geruchten over ruzie met Miley Cyrus
RTL

Selena Gomez (31) drukt de geruchten over een eventuele ruzie tussen haar en Miley Cyrus (30) de kop in. Fans van de zangeressen vroegen zich op social media af of er 'beef' tussen hen was omdat de twee allebei op precies dezelfde dag een nieuw lied uitbrengen. Vrijdag verschijnt een nieuw lied van zowel Selena als Miley.

"We zijn al vrienden sinds we jong waren"

'Miley Cyrus en ik hebben binnenkort allebei een single en we brengen die op dezelfde dag uit', schrijft Selena in haar Instagram Stories. 'We zijn al vrienden sinds we jong waren. Zin in 25 augustus.' Daarbij plaatst Selena een video uit de serie Hannah Montana, waarin Miley de hoofdrol speelde. In de korte video is ook Selena te zien, die een gastrol speelde in de tienerserie. De personages in het filmpje ruziën met elkaar over hun muzikale kwaliteiten. Miley heeft het bericht van Selena gedeeld op haar social media.

Oud-Disneysterren Miley Cyrus en Selena Gomez brengen nieuwe muziek op dezelfde datum uit
Lees ook

Oud-Disneysterren Miley Cyrus en Selena Gomez brengen nieuwe muziek op dezelfde datum uit

Het nummer dat Selena vrijdag uitbrengt heet 'Single Soon'. Het is een voorproefje van het album waar haar fans al een tijd om vragen. Miley brengt de plaat 'Used To Be Young' uit, die ze opdraagt aan haar loyale fans.

Selena zou volgens fans ook met Hailey Bieber ruzie hebben. 

Lees meer over
Selena GomezMiley Cyrus