ALLE LOF VOOR OLOF

Olof uit B&B Vol Liefde reageert op compilaties: 'Niks mis mee'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLOlof uit B&B Vol Liefde reageert op compilaties: 'Niks mis mee'
RTL

Olof is door zijn deelname aan 'B&B Vol Liefde' een heuse internethit geworden. Alles wat hij zegt, verschijnt binnen de kortste keren op social media. De goedlachse Olof wordt ook nog eens veel gepersifleerd. Daar is niks mis mee, aldus de nieuwbakken realityster.

"Zo ben ik"

"Ik word nu natuurlijk wel heel erg herkend op sociale media", vertelt Olof in een online video van RTL. "Maar ik vind het allemaal prima", lacht hij. Hij giert het uit als hij een compilatievideo ziet van al zijn uitspraken. "Zo ben ik", erkent hij.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Jan verafschuwt naakte Olof in B&B Vol Liefde
Lees ook

Jan verafschuwt naakte Olof in B&B Vol Liefde

Zoals je Olof op tv ziet, zo is hij echt. "In dat opnemen ben ik wel overgekomen", vertelt hij. "Tot nog toe: echt geweldig. Het is een stopwoordje van mij geworden. Niks mis mee!"

Olof wordt nu op straat aangesproken op zijn uitspraken. "Mensen die ik tegenkom op straat kunnen erom lachen." Als hij hoort dat hij door een miljoen televisiekijkers wordt bekeken, zegt hij: "Niet normaal." 

De populariteit van Olof is ongekend. Hij krijgt naar eigen zeggen onmenselijk veel reacties online. "Ik kan niet altijd antwoorden, dan heb ik een secretaresse nodig. Maar ik vind dat gewoon geweldig." 

Olof was te gast bij Marian. Zijn logeerpartij liep niet uit op liefde. In gesprek met RTL Boulevard blikte Marian terug op haar deelname aan het programma:

Lees meer over
B&B Vol liefde