ALLE LOF VOOR OLOF

Publiekslieveling Olof uit B&B Vol Liefde heeft tóch de liefde gevonden: 'Kriebelt'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLPubliekslieveling Olof uit B&B Vol Liefde heeft tóch de liefde gevonden: 'Kriebelt'
RTL

In Portugal slaat de vonk niet over, maar eenmaal weer terug in Brabant weet Olof (76) uit 'B&B Vol Liefde' alsnog een dame aan de haak te slaan - waar niks mis mee is. "We hebben het hartstikke leuk", vertelt de publiekslieveling aan het 'Algemeen Dagblad'.

Sinds zijn deelname aan de succesvolle datingshow van RTL kan Olof niet meer normaal over straat. Ook zijn nieuwe liefde heeft hij te danken aan de ongekende populariteit van het programma. De twee ontmoeten elkaar - heel hip - via Facebook. "Een meisje van 12 jaar stuurde een berichtje voor haar oma", vertelt Olof. "Uiteindelijk hebben we afgesproken, en we hebben het hartstikke leuk." Of hij ook verliefd is? "Nou ja, het kriebelt wel, ja."

Olof uit B&B Vol Liefde reageert op compilaties: 'Niks mis mee'
Lees ook

Olof uit B&B Vol Liefde reageert op compilaties: 'Niks mis mee'

Olof hoopt eerder nog het hart van Marian voor zich te winnen in B&B Vol Liefde. Helaas heeft de grand dame geen succes tijdens het programma en daarbij komt ook nog dat de B&B-eigenaresse al maandenlang slapeloze nachten heeft sinds ze voor 125.000 euro zou zijn opgelicht en met de dood wordt bedreigd door een oud-medewerker.

Momenteel duikt ze met haar hondje onder in Nederland want in haar B&B in Portugal voelt ze zich allesbehalve veilig.

Lees meer over
B&B Vol liefde