HEES VAN WORDEN

Emma Heesters droomt van deelname Eurovisiesongfestival: 'Heel cool'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPEmma Heesters droomt van deelname Eurovisiesongfestival: 'Heel cool'
RTL

Nu onze zuiderburen alvast hun deelnemer voor het Eurovisiesongfestival hebben aangekondigd, beginnen hier in Nederland ook alweer de speculaties. Wie er in ieder geval staat te springen is Emma Heesters (27), zo vertelt ze in de nieuwste 'Grazia'.

"Het is zo’n mooie show, het lijkt me heel cool om dat mee te maken"

Naar Malmö, waar het songfestival in mei plaatsvindt, hoeft de zangers niet direct. Liever doet ze 'over een tijdje mee', zo geeft ze aan in het blad. "Het is zo’n mooie show, het lijkt me heel cool om dat mee te maken."

Maar Emma heeft meer dromen. Zo wil ze ooit nog graag een keer de Johan Cruijff ArenA uitverkopen, al is ze wel van mening dat ze dan eerst nog wel even wat hits moet scoren. "Ik weet dus heel goed wat nodig is om mijn dromen te bereiken en dat probeer ik nu stap voor stap waar te maken", aldus de zangeres. "Voor nu geniet ik lekker van al de geweldige dingen die momenteel in mijn leven gebeuren!"

Emma Heesters na relatiebreuk bewust 'door pijn heen gegaan'
Lees ook

Emma Heesters na relatiebreuk bewust 'door pijn heen gegaan'

Of Emma ooit haar opwachting maakt op het Eurovision-podium ligt in de handen van de selectiecommissie. Onlangs wordt bekend dat AVROTROS-voorzitter Eric van Stade en Jan Smit hun stokje doorgeven aan Jaap Reesema en Jacqueline Govaert. De commissie bestaat verder uit voorzitter en delegatieleider Twan van de Nieuwenhuijzen, Carolien Borgers, Cornald Maas en Sander Lantinga.

Door de winst van Loreen afgelopen mei vindt het songfestival in 2024 plaats in Malmö, Zweden. De stad is verkozen boven Stockholm, Göteborg en Örnsköldsvik. Het is de zevende keer dat de internationale muziekwedstrijd in Zweden plaatsvindt. 

Lees meer over
Emma HeestersEurovisiesongfestival