HARRYMAKER

Paul de Leeuw komt terug op 'homo-vraag' Harry Mens, blijkt geen foutje

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPPaul de Leeuw komt terug op 'homo-vraag' Harry Mens, blijkt geen foutje
RTL

Harry Mens' (76) homo-vraag aan Paul de Leeuw (61) in 'Business Class' is niet zomaar uit de lucht komen vallen. Dat vertelt Paul in 'Khalid en Sophie'. De vraag of het klopt dat kinderen van homostellen zelf ook homo 'worden' zorgt bij kijkers voor gefronste wenkbrauwen. Volgens Paul is het echter geen verspreking, maar een vooropgezet plan van Harry.

"Ik ga het toch vragen"

"Ik moet eerlijk zeggen: wat-ie is, is-ie", aldus Paul over Harry. Voor de opname van Business Class hebben Harry en Paul een voorgesprekje over wat er allemaal in de talkshow besproken zal worden. Harry presenteert dan al zijn theorie over kinderen van homokoppels aan Paul.

"Dat zit niet zo, dat je homo's kunt maken", legt Paul hem naar eigen zeggen uit. Harry reageert: "Ik ga het toch vragen." Wat hij later ook doet. "Dat vond ik heel geestig", besluit Paul.

Albert Verlinde en Paul de Leeuw terug bij RTL voor musicalprogramma
Lees ook

Albert Verlinde en Paul de Leeuw terug bij RTL voor musicalprogramma

Waarom zat Paul eigenlijk bij Business Class? Op zaterdagavond begint zijn nieuwe programma Hotel Hollandia, een komische talkshow in een hotel. Harry maakt al jaren een talkshow vanuit een hotel, dus Paul besloot het kunstje bij hem af te kijken. En daarnaast heeft Harry ooit een Sinterklaasgedicht ingesproken voor Pauls zoon, die een enorme fan van de Business Class-presentator blijkt te zijn.

Om dit fragment uit Business Class draait het allemaal:

Lees meer over
Paul de Leeuw