HET GRAS IS GROENER BIJ DE BUREN

Deze twist in Lang Leve de Liefde had niemand zien aankomen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Lange Leve de Liefde/SBS6Deze twist in Lang Leve de Liefde had niemand zien aankomen
RTL

Wij kennen 'Lang Leve de Liefde' al lange tijd door zijn eenvoudige aanpak: twee singles samen in een appartement waar ze een paar dagen samen doorbrengen. De makers van het realityprogramma hebben nu een leuke verandering geïntroduceerd. Deelnemers krijgen na een teleurstellende date namelijk de kans om te kijken of het gras groener is bij de buren.

Zoals gebruikelijk worden deelnemers geconfronteerd met een beslissing wanneer ze met een totale vreemde in een appartement verblijven. Ze kunnen ervoor kiezen om hun date te verlengen als er potentie is voor een toekomstige match, of ze kunnen vertrekken en hopen op een tweede kans. Deze keer wordt het spannender, want er is een extra keuze beschikbaar: ruilen van partner.

Thea uit Lang Leve de Liefde walgt van toiletgedrag Joop: 'Gadverdamme'
Lees ook

Thea uit Lang Leve de Liefde walgt van toiletgedrag Joop: 'Gadverdamme'

Vanavond is het weer zover, want beide stellen moeten een lastige beslissing nemen. Willen ze hun date verlengen of willen ze ruilen met het andere koppel? In het andere appartement bevindt zich namelijk ook een perfecte match. Kleine kink in de kabel is echter dat beide koppels hetzelfde moeten willen. Om het wat makkelijker voor ze te maken, krijgen ze wel nog een foto van de vrijgezellen te zien.

Lang Leve de Liefde is elke werkdag om 19.00u te zien op SBS6. Bekijk de afleveringen hier terug. 

Lees meer over
Lang Leve de Liefde