OMGEKEERDE WERELD

Moeder niet achter keuze Maxime Meiland om te stoppen met roken

Door ANP··Aangepast:
Moeder niet achter keuze Maxime Meiland om te stoppen met roken
RTL

Erica Renkema (60), de moeder van Maxime Meiland (27) staat niet achter de beslissing van haar dochter om te stoppen met roken. In 'De Telegraaf' vertelt de realityster dat haar moeder het voornemen zelfs 'belachelijk' vindt.

"Die is ook een beetje rebels"

"Mijn vader vindt het prima dat ik ga stoppen met roken, maar hij heeft ook zoiets van; Waarom? En mijn moeder vindt het belachelijk. Ja echt! Ze zegt: 'Ja als je ervan geniet?! Er mogen al zoveel dingen niet tegenwoordig'. Die is ook een beetje rebels. Zij vindt het gewoon onzin", vertelt Maxime in de krant.

Maxime Meiland, Herman Brusselmans en Sergio Vyent doen mee aan Stoptober
Lees ook

Maxime Meiland, Herman Brusselmans en Sergio Vyent doen mee aan Stoptober

Maxime is dit jaar een van de ambassadeurs van Stoptober, de campagne waarmee wordt geprobeerd om rokers over te halen te stoppen. Maxime wil de sigaretten voortaan afzweren in verband met haar dochters Claire (6) en Vivé (2), vertelt ze. "Ik zou het wel erg vinden als ze later gaan roken, maar ik zou ook hopen dat het een fase is in de pubertijd. En dat ze er op een gegeven moment weer mee stoppen."

Er was de laatste tijd nogal gedoe rondom de Meilandjes. Voormalig huisvriendin komt namelijk met een boek vol onthullingen: 

Lees meer over
Maxime MeilandErica Meiland