KAILEUK

Kai Merckx stapt over naar nieuwe radiozender JOE

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPKai Merckx stapt over naar nieuwe radiozender JOE
RTL

Kai Merckx (32) stapt over van Qmusic naar de nieuwe radiozender JOE. De dj presenteert vanaf het nieuwe jaar de middagshow van 16.00 uur tot 19.00 uur. Wie zijn avondshow op Qmusic gaat overnemen, is nog niet bekend.

""Ik kijk ernaar uit om na de avond op Qmusic nu het einde van de middag in te luiden op JOE"

"Gaat hij nu óók een quote geven over 'fantastisch om te bouwen aan een nieuwe zender?' Ja, dat doet-ie, want dat is het ook", reageert Kai. "Ik kijk ernaar uit om na de avond op Qmusic nu het einde van de middag in te luiden op JOE, als de luisteraars via Coen & Sander en Dennis bij mij aankomen voor een leuke middagshow met tijdloze muziek."

Coen & Sander verlaten Radio 538 en Veronica voor JOE: 'Blij en trots'
Lees ook

Coen & Sander verlaten Radio 538 en Veronica voor JOE: 'Blij en trots'

De programmering van JOE, die net als Qmusic van DPG Media is, begint met de komst van Kai steeds meer vorm te krijgen. Eerder werd bekend dat Coen Swijnenberg en Sander Lantinga de ochtendshow gaan presenteren en dat Dennis Ruyer het tijdslot van 10.00 uur tot 13.00 uur voor zijn rekening neemt.

JOE begon op 1 september met uitzenden nadat DPG Media bij de landelijke veiling een FM-frequentie had bemachtigd. Op dit moment zijn dj's van Qmusic erop te horen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Qmusic