KINDEREN SPREKEN ALTIJD DE WAARHEID

Chantal Janzens zoontje Bobby (5) over samengesteld gezin: 'We nepvechten vaak'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @chantaljanzen.officialChantal Janzens zoontje Bobby (5) over samengesteld gezin: 'We nepvechten vaak'
RTL

Bobby, de vijfjarige zoon van Chantal Janzen (44), wordt net als de rest van het gezin in de nieuwste '&C' geïnterviewd over het samengestelde gezin. Het zoontje van de presentatrice vertelt hoe hij het vindt om zoveel broers en zussen te hebben.

"Ik blijf de beste"

Bobby vindt het eigenlijk alleen maar 'heel gezellig om veel broers en zussen te hebben'. Zo geniet hij bijvoorbeeld enorm van de familievakanties samen. "Het leukste van afgelopen zomer was dat Sol [de zoon van zijn halfzus Esmée, red.] ook mee was." Ook is het handig dat je met zoveel familieleden genoeg mensen hebt om mee te spelen: "Met James en Zion voetbal ik altijd in de tuin, met Isaa speel ik met Lego." Ondanks dat zijn tegenstanders een stuk ouder zijn, is Bobby wel de beste speler uit het gezin. "Papa kan ook goed legoën, maar ik blijf de beste."

 

Zoontje Bobby lijkt sprekend op Chantal Janzen vroeger: 'Een kopie!'
Lees ook

Zoontje Bobby lijkt sprekend op Chantal Janzen vroeger: 'Een kopie!'

Zijn favoriete spel Uno wint hij overigens ook altijd. Zijn 28-jarige halfzus Isaa geeft dit in het tijdschrijft ook toe. Alhoewel Bobby dit niet altijd eerlijk doet. "Bobby wint altijd, al komt dat ook omdat hij weleens vals speelt. Dan zie ik zijn ogen naar links schieten om op mijn kaarten te kijken." 

Naast de kaartspelletjes en Lego-blokjes, vindt Bobby het ook leuk om te worstelen met zijn broers en zussen. "We nepvechten vaak met z'n allen." 

Chantals nieuwe serie Eén Grote Famillie over samengestelde gezinnen is vanaf nu te zien bij Videoland. Wij spraken Chantal, haar man en haar bonuskinderen op de première. 

Lees meer over
Chantal Janzen