B&B VOL WARME GEVOELENS

Diana geen seconde spijt van B&B Vol Liefde: 'Zo overdoen'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© B&B Vol LiefdeDiana geen seconde spijt van B&B Vol Liefde: 'Zo overdoen'
RTL

De 44-jarige Diana reist in 'B&B Vol Liefde' helemaal af naar Thailand in de hoop bij B&B-eigenaar Martijn een glimlach op zijn gezicht te toveren. Hoewel er geen liefde tussen de twee opbloeit, zou ze het zo weer overdoen. "Ik heb geen seconde spijt gehad", blikt ze terug bij 'indebuurt'.

"Ik was gewoon mezelf en er werden me geen woorden in de mond gelegd"

Diana verblijft in totaal negen dagen bij Martijn in Hua Hin. Voor de eerste ontmoeting is ze 'doodzenuwachtig, grotendeels vanwege alle camera’s. Dates heeft ze namelijk naar eigen zeggen genoeg gehad, maar met een camera erbij vindt ze toch wel 'even apart'.

Dat er daarnaast nog een vrouw is die probeert het hart van Martijn te veroveren (Bianca), daar legt ze zich snel bij neer. Ze vertelt: "Ze is een heel ander type dan ik. Ik zag haar totaal niet als concurrentie. We hadden het samen ook gezellig."

Joy en Dani overweldigd door populariteit B&B Vol Liefde
Lees ook

Joy en Dani overweldigd door populariteit B&B Vol Liefde

Ook met Martijn heeft ze het gezellig, maar toch ontstaat er geen vlammetje - of zelfs maar een vonk. "Ik vond het geweldig om mee te doen en heb geen seconde spijt gehad. Alle reacties zijn ook zo positief. Ik kwam op televisie precies over zoals ik ben, dat vond mijn omgeving ook", blikt de B&B Vol Liefde-ster terug.

Diana is zich ervan bewust dat ze niet één van de meest spraakmakende kandidaten is, maar het zit nou eenmaal niet in haar om mensen te kwetsen. "Ik denk goed na voordat ik iets zeg. Daarom denk ik dat alle interviewmomenten voor de camera me goed afgingen. Ik was gewoon mezelf en er werden me geen woorden in de mond gelegd", vervolgt ze.

Een nieuwe man in haar leven is er nog niet en dat vindt Diana wel even goed zo: "Het komt wanneer het komt, ik sta er altijd voor open."

Want dat je de liefde kunt vinden bewijzen Astrid en Harmjan wel. Het koppeltje leert elkaar kennen tijdens B&B Vol Liefde en stapt afgelopen week in het huwelijksbootje.

Lees meer over
B&B Vol liefde