LOVE AT SECOND SIGHT

Johan Vlemmix duikt na First Dates op in Lang Leve de Liefde

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPJohan Vlemmix duikt na First Dates op in Lang Leve de Liefde
RTL

Johan Vlemmix (64), die drie jaar geleden al een poging deed om een vrouw te vinden in het programma 'First Dates VIPS', heeft de hoop op liefde niet opgegeven. Woensdagavond maakte hij zijn opwachting in 'Lang Leve de Liefde'.

"Er zit nooit iemand op mij te wachten aan wie ik mijn verhaal kwijt kan"

Na zijn deelname aan First Dates VIPS in 2020 raken kijkers niet uitgepraat over Johan. Hoewel er een hoop wordt gelachen aan tafel, slaat de vlam niet over tussen Johan en zijn date. Nu gaat hij dus een nieuw tv-avontuur aan. "De mensen moeten maar kijken hoe mijn date verloopt. Ik heb het in ieder geval erg naar mijn zin gehad", zegt Johan er zelf over in De Telegraaf. Hieronder zie je een fragment:

Johan Vlemmix doopt De Feestpartij om tot Burger Bescherming
Lees ook

Johan Vlemmix doopt De Feestpartij om tot Burger Bescherming

Als kandidaat van Te land, ter zee en in de lucht deed Johan alles voor de aandacht. Dat is tijdens de opnames van Lang Leve de Liefde volgens hem niet het geval. Hij wil oprecht zijn wederhelft vinden. “Ik maak veel mooie dingen mee, maar kom altijd alleen thuis. Er zit nooit iemand op mij te wachten aan wie ik mijn verhaal kwijt kan. Dat mis ik."

Johan is twee keer getrouwd geweest. Met zijn eerste vrouw heeft hij een dochter, met zijn tweede vrouw twee zoons. Met zijn exen heeft hij nog altijd goed contact. "We zien elkaar altijd op verjaardagen en familiefeestjes."

Lees meer over
Johan VlemmixLang Leve de Liefde