EYE OF THE (DER)TIGER

Meer details onthuld over kerstspecial Dertigers

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Rob van der VoortMeer details onthuld over kerstspecial Dertigers
RTL

'Dertigers' is ontzettend populair, maar na vier seizoenen is er een einde gekomen aan de hitserie. Toch komt er deze kerst nog een special. Aan 'Televizier' onthult acteur Lykele Muus (36) meer details over de kerstspecial.

"We hebben er echt iets moois van gemaakt"

Volgens Lykele kunnen we genieten van een heerlijke kerstspecial. "We hebben er echt iets moois van gemaakt. Het wordt heel tof", vertelt hij aan Televizier. De opnames zijn momenteel in volle gang. De vriendengroep uit de serie komt nog een keer samen om kerst door te brengen. "Te zien is dat de vriendengroep uit elkaar valt, maar elkaar ook weer terugvindt. En dan uiteraard samen een kerstboom optuigt."

Kerstspecial Dertigers aangepast na overlijden Reiky de Valk
Lees ook

Kerstspecial Dertigers aangepast na overlijden Reiky de Valk

"Ondanks dat de special een op zichzelf staande film is, gaat het wel verder waar het vierde seizoen van Dertigers is geëindigd", gaat Lykele verder. De film is goed te volgen voor mensen die de serie niet hebben gezien. "Voor de vaste kijkers van Dertigers zal het smullen zijn en voor de neutrale, niet Dertigers-fans, is het een mooie kerstfilm. Het is een echte kerstfilm waarvan je over tien jaar denkt: die ga ik nog eens opzetten." 

De Dertigers-kerstspecial is voor de kerstdagen te zien op NPO 3 en NPO Start.