MET DE BILLEN BLOOT

Ook deze mannen uit De Bachelorette waren al eens (naakt) op tv

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© JPF PhotoOok deze mannen uit De Bachelorette waren al eens (naakt) op tv
RTL

'De Bachelorette' betekent lang niet voor alle deelnemers hun tv-ontgroening. Hoe meer we googelen, hoe meer we tegenkomen: ook deelnemers Malcolm (40) en Rick (32) zou je namelijk al kunnen kennen. Een van hen gaf zich eerder zelfs létterlijk bloot op de buis.

Malcolm Hugo Glenn brengt een bijzonder karakteristieke serenade aan Sylvia bij hun eerste ontmoeting in De Bachelorette. Het zal je dan ook niet verbazen dat hij naast zijn fulltime baan bij een tegelhandel ook wat acteerervaring heeft. Komt zijn gezicht je bekend voor? Malcolm speelde kleine bijrollen in onder meer de series Mocro Maffia, Klem, Tropenjaren en Ik weet wie je bent. Je kunt wat van Malcolms acteerwerk hier zien.

Malcolm - De Bachelorette© JPF Photo
Malcolm - De Bachelorette

Ook Rick van Oudgaarden kun je al eens op tv gezien hebben. Van top tot teen en met geen kledingstuk aan zijn lijf. De zelfstandig fysiotherapeut deed namelijk mee aan Gewoon. Bloot, het NTR-pogramma waarin kinderen vragen stellen over het menselijke lichaam aan de naakte volwassenen die voor hen staan. Rick was te zien in de aflevering over billen en pronkte dan ook trots met zijn gespierde achterwerk, dat je hier kunt terugzien. "Doordat ik redelijk grote billen heb, zit niet elke broek fijn", deelde hij onder meer. 

Eerder schreven we al waar je Joris en Matthijs van kunt herkennen.

Rick - De Bachelorette© JPF Photo
Rick - De Bachelorette

Nog even over die serenade van Malcolm: daar scoort hij bij Bridget Maasland geen punten mee. Aan de desk van RTL Boulevard reageert ze vol afgrijzen op zijn entree in De Bachelorette. "Ik kan hier niet tegen!" 

Lees meer over
Sylvia GeersenVideolandDe Bachelorette