HARRY SCHOPPEN

Harry en Meghan uitgenodigd voor kroning Charles

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPHarry en Meghan uitgenodigd voor kroning Charles
RTL

Harry (38) en Meghan (41) worden ondanks hun kritiek op het Britse koningshuis wel uitgenodigd voor de kroning van koning Charles (74). Dat meldt de Britse krant 'The Telegraph'. In de laatste drie delen van de docureeks 'Harry & Meghan' vertellen de twee over hoe zij hun koninklijke titels neerleggen en welke problemen daarmee gepaard gaan.

Harry beweert in de docu dat zijn oudere broer William tijdens een bijeenkomst tegen hem schreeuwt over het neerleggen van zijn titel. Dat noemt de jongste van de twee broers 'angstaanjagend'. Volgens Harry zou het communicatieteam van William ook bewust verhalen over Harry en Meghan lekken. Dat noemt hij 'hartverscheurend' omdat hij en zijn broer beloofd hebben dat nooit te doen bij elkaar. Buckingham Palace heeft niet gereageerd op de aantijgingen uit de Netflix-docu.

De BLVD Podcast #9: BN’ers cashen flink met de feestdagen en Harry en Meghan verliezen hun geloofwaardigheid
Lees ook

De BLVD Podcast #9: BN’ers cashen flink met de feestdagen en Harry en Meghan verliezen hun geloofwaardigheid

Koning Charles wordt op 6 mei gekroond. Ook koningin-gemalin Camilla wordt dan gekroond in Westminster Abbey, waar ook de uitvaartdienst van koningin Elizabeth plaatsvond. De aartsbisschop van Canterbury leidt de kroning. Tijdens de dienst wordt vooruitgeblikt op de rol van Charles als vorst.

Lees meer over
Prins HarryMeghan MarkleKoning Charles III