MET EEN KORRELTJE SOUTH NEMEN

Harry en Meghan reageren op South Park-persiflage: 'Geen aanklacht'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© South Park StudiosHarry en Meghan reageren op South Park-persiflage: 'Geen aanklacht'
RTL

Prins Harry (38) en Meghan (41) hebben gereageerd op de aflevering van 'South Park' waarin zij op de hak worden genomen. De geruchten dat het stel van plan is om de makers van de animatieserie aan te klagen, drukken zij de kop in.

"Die geruchten zijn ongegrond"

"Die geruchten zijn ongegrond", laat een woordvoerder van Harry en Meghan weten in een pittig statement. In de bewuste aflevering van South Park is de 'prins van Canada' te zien met zijn vrouw. "Ik betwijfel ten zeerste of Meghan en Harry een satirische cartoon aanklagen die erom bekendstaat iedereen belachelijk te maken", aldus de woordvoerder.

Makers South Park steken de draak met Harry en Meghan
Lees ook

Makers South Park steken de draak met Harry en Meghan

De karakters lijken precies op Harry en Meghan. In de aflevering promoten zij een een boek, doen ze tv-interviews en beginnen ze aan een wereldwijde 'privacy-tour'. Die wordt in gang gezet na het overlijden van de koningin van Canada, die weer op koningin Elizabeth lijkt. Tijdens de begrafenis worden ze door de rest van de familie uitgejouwd omdat ze 'de Canadese monarchie bashen'.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Na de zesdelige Netflix-docureeks over Harry en Meghan is de royaltystorm allesbehalve gaan liggen. Het dondert en bliksemt nog altijd bij de Britse leden van het koninklijk huis. Zo eist Harry dat zijn vader koning Charles en broer prins William excuses aanbieden voor de wijze waarop zij zich gedragen hebben tegenover Meghan. In de video hieronder zie je daar meer over.

Lees meer over
Meghan MarklePrins Harry