MOEDERSKINDJE

Zoon Camilla haalt uit naar prins Harry na pittige uitspraken

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty Images Zoon Camilla haalt uit naar prins Harry na pittige uitspraken
RTL

De uitlatingen die prins Harry (38) over zijn stiefmoeder Camilla Parker Bowles (75) in zijn biografie 'Spare' heeft gedaan, zitten haar kinderen nog steeds niet lekker. Tom (48), haar zoon, haalt in 'The News Agents' podcast flink naar Harry uit en ontkent dat zijn moeder al die tijd alleen maar uit is geweest op de titel van koningin.

"Natuurlijk zit het haar dwars, het doet haar pijn"

In Spare vertelt Harry dat Camilla regelmatig verhalen naar de pers heeft gelekt in de hoop zo haar imago te boosten. Zij zou hem 'onder de bus hebben gegooid' om haar eigen reputatie te verbeteren. Ook noemt hij haar 'gevaarlijk' en een 'schurk' die al die tijd een spel heeft gespeeld om uiteindelijk koningin te kunnen worden. Zowel Harry als William zouden hun vader hebben gesmeekt niet met Camilla te trouwen omdat zij bang waren dat ze een 'boze stiefmoeder' zou worden. 

Prins Harry toch wél aanwezig bij kroning van Charles
Lees ook

Prins Harry toch wél aanwezig bij kroning van Charles

Tom ontkent al deze aantijgingen. "Het maakt mij niet uit wat anderen zeggen, het is nooit een doel geweest van haar om koningin te worden. Ze is simpelweg getrouwd met de persoon van wie ze houdt en meer zit er niet achter." Lady Lansdowne, de peetmoeder van de dochter van Camilla, laat in The Sunday Times weten dat Camilla erg gekwetst is door de opmerkingen van Harry. "Natuurlijk zit het haar dwars, het doet haar pijn. Maar ze probeert zich er niet te veel van aan te trekken. Haar motto is altijd: 'maak er geen groot ding van en dan gaat het vanzelf wel weer weg.'"

Lees meer over
Prins HarryCamilla Parker Bowles