Peperdure jas

Meghan Markle geeft jas aan Nederlandse vrouw om baby warm te houden

Door RTL Nieuws··Aangepast:
© Robin UtrechtMeghan Markle geeft jas aan Nederlandse vrouw om baby warm te houden
RTL

Een bijzonder moment gisteren bij de Invictus Games in Den Haag. Meghan Markle, de vrouw van prins Harry, deed haar jas uit en gaf hem aan de vrouw van een van de deelnemers, die met haar baby op de arm liep.

De Invictus Games in Den Haag gaan vandaag van start. Gisteren kwamen de Britse prins Harry, de initiatiefnemer van het sportevenement, en zijn vrouw Meghan aan op het terrein in het Haagse Zuiderpark.

Oorlogsveteraan Robert Konter verlegt grenzen op Invictus Games
Lees ook

Oorlogsveteraan Robert Konter verlegt grenzen op Invictus Games

Daar werden Meghan en Harry vergezeld door de Nederlandse Invictus Games-deelneemster Fenna Geugjes, haar broer en haar vrouw Bertine. Die had dochter Liva op de arm.

In jas gewikkeld

Meghan leek zich zorgen te maken over de lichaamstemperatuur van de baby. Toen ze langsliep, trok ze haar jas uit en gaf hem aan Bertine. Die wikkelde Liva erin.

Meghan staat haar jas af.© Robin Utrecht
Meghan staat haar jas af.

De organisatie van de Invictus Games schrijft dat Fenna Geugjes in 2015 gewond raakte bij een parachutesprong. Haar werk bij de Koninklijke Marine werd daardoor ineens te belastend.

Peperdure jas

Of Meghan de jas heeft teruggekregen is niet bekend. De organisatie van de Games zei dat niet te weten. Het is te hopen voor Meghan Markle, want volgens de Daily Mail kost de jas ruim 3700 euro.

Bedenker en beschermheer Harry begon in 2014 met de Games. Hij wil gewonde militairen en veteranen helpen bij hun herstel en meer begrip voor ze creëren. 

Meghan, Harry, Bertine en baby Liva.© Robin Utrecht
Meghan, Harry, Bertine en baby Liva.

Dagelijkse update

Wil jij iedere middag een selectie van het belangrijkste nieuws en de opvallendste verhalen in je mail? Meld je dan nu aan voor de dagelijkse update

Lees meer over
Meghan MarklePrins HarryInvictus GamesSportLink in bioDen Haag